Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm
Odklepávač na kávu se zásobníkem Kaffe značky Lamart je profesionálním pomocníkem pro přípravu kávy v kavárnách, barech i v domácnostech. Velmi odolný odklepávač na kávovou sedlinu vyroben z nerez oceli a uhlíkové oceli je nejen skvělým designovým doplňkem, ale také výborným pomocníkem.Použitou kávu z filtru/páky snadno a rychle vyklepnete do odklepávače o vyjímatelnou lištu, která je speciálně navržena, aby odolala vysoké zátěži a opakovanému odklepávání. Lištu jednoduchým otočením postranních knoflíků uvolníte a vyjměte, a pohodlně tak odstraníte obsah odklepávače a vyčistíte jej. Dno nádoby je protiskluzové.Rozměry: 145 x 85 x 135 mm (v x š x h)
0,0 0
699

Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm

Novinka
Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm

Lamart LT7079 odklepávač kávy Kaffe, pr. 135 mm

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Odklepávač na kávu se zásobníkem Kaffe značky Lamart je profesionálním pomocníkem pro přípravu kávy v kavárnách, barech i v domácnostech. Velmi odolný odklepávač na kávovou sedlinu vyroben z nerez oceli a uhlíkové oceli je nejen skvělým designovým doplňkem, ale také výborným pomocníkem.
 
Použitou kávu z filtru/páky snadno a rychle vyklepnete do odklepávače o vyjímatelnou lištu, která je speciálně navržena, aby odolala vysoké zátěži a opakovanému odklepávání. Lištu jednoduchým otočením postranních knoflíků uvolníte a vyjměte, a pohodlně tak odstraníte obsah odklepávače a vyčistíte jej. Dno nádoby je protiskluzové.
 
Rozměry: 145 x 85 x 135 mm (v x š x h)

Parametry a specifikace

Barva: černá
Materiál: uhlíková ocel
Průměr: 13,5 cm
Výška: 14,5 cm

Katalogové číslo:

 133081
Sdílet
lamart

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít