Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá
Kompletní výbava pro miminko obsahující nočník 3v1, dětské sedátko do vany, dětskou židličku s pultíkem a skládací vaničku. Startovací sada pro vás a vaše miminko v neutrální šedé barvě vhodná pro kluky i holky. Celá sada je vyrobena z kvalitních a nezávadných materiálů, vhodných pro děti. Jednotlivé kousky ze sady lze zakoupit i samostatně.Nočník 3v1:S nočníkem 3 v 1 se cítí každý jako král. Nočník vhodný pro začátečníky, později využijete pouze jako adaptér na záchodovou mísu na prkénko společně se stupátkem, které lze využít kdekoli.rozměry: 20 x 34,5 x 37cmvěk: 18 m+Dětské sedátko:Dětské sedátko do vany je stabilní, díky silným přísavkám na spodní části, a velmi pohodlné pro komfort vašich dětí. Sedátko přidrží vaše děťátko během koupání. Při koupání však nenechávejte dítě v sedátku bez dozoru. rozměr: 16,5 x 37,5 x 30,5 cmvěk: vhodné pro již sedící děti od 6 m+Dětská židlička:Elegantní dětská židlička s pultíkem pro usazení vašeho dítěte. Díky bezpečnostnímu pásu je zajištěna bezpečnost dítěte před vypadnutím, pultík zajišťuje plochu pro odkládání pokrmů či hraček. Výhodou židličky je snadná omyvatelnost a stabilita.rozměr: 90 x 70 x 40 cmvěk: 6 m+VaničkaSkládací dětská vanička je pohodlným řešením pro každého rodiče a batole. Ideálně se hodí do domácnosti i na výlet nebo víkendovou návštěvu rodiny. Po použití stačí vypustit vodu zabudovaným ventilem. Ve složeném stavu zabírá velmi málo místa. rozměry: 20,5 x 75,5 x 45,2 cmvěk: 6m+ nosnost: 15 kg
0,0 0
1599

Dolu Dětský set 6v1, šedá

Sleva -24% Doprava zdarma Novinka
Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá Dolu Dětský set 6v1, šedá

Dolu Dětský set 6v1, šedá

Původně: 2 099 Kč | Sleva: 500 Kč 1 599 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 599 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: pozítří
Nákupem získáte 24 Pohoďáčků

Popis



Kompletní výbava pro miminko obsahující nočník 3v1, dětské sedátko do vany, dětskou židličku s pultíkem a skládací vaničku. Startovací sada pro vás a vaše miminko v neutrální šedé barvě vhodná pro kluky i holky. Celá sada je vyrobena z kvalitních a nezávadných materiálů, vhodných pro děti. Jednotlivé kousky ze sady lze zakoupit i samostatně.
 
Nočník 3v1:
S nočníkem 3 v 1 se cítí každý jako král. Nočník vhodný pro začátečníky, později využijete pouze jako adaptér na záchodovou mísu na prkénko společně se stupátkem, které lze využít kdekoli.
rozměry: 20 x 34,5 x 37cm
věk: 18 m+
 
Dětské sedátko:
Dětské sedátko do vany je stabilní, díky silným přísavkám na spodní části, a velmi pohodlné pro komfort vašich dětí. Sedátko přidrží vaše děťátko během koupání. Při koupání však nenechávejte dítě v sedátku bez dozoru.
rozměr: 16,5 x 37,5 x 30,5 cm
věk: vhodné pro již sedící děti od 6 m+
 
Dětská židlička:
Elegantní dětská židlička s pultíkem pro usazení vašeho dítěte. Díky bezpečnostnímu pásu je zajištěna bezpečnost dítěte před vypadnutím, pultík zajišťuje plochu pro odkládání pokrmů či hraček. Výhodou židličky je snadná omyvatelnost a stabilita.
rozměr: 90 x 70 x 40 cm
věk: 6 m+
 
Vanička
Skládací dětská vanička je pohodlným řešením pro každého rodiče a batole. Ideálně se hodí do domácnosti i na výlet nebo víkendovou návštěvu rodiny. Po použití stačí vypustit vodu zabudovaným ventilem. Ve složeném stavu zabírá velmi málo místa.
rozměry: 20,5 x 75,5 x 45,2 cm
věk: 6m+
nosnost: 15 kg

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Doporučený věk od: 6 měsíců
Hmotnost: 7,86 kg
Materiál: plast

Katalogové číslo:

 705866
Sdílet
dolu

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít