Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

NC Nanovlákenné náplasti na lokální ošetření pleti NC Nanovlákenné náplasti na lokální ošetření pleti
Suché nanovlákenné náplasti z přírodních bylinných extraktů, vitaminu B3 a kyseliny salicylové na lokální ošetření pleti od nanoSPACE Cosmetics představují inovativní řešení pro problematickou pleť se sklonem k akné. Tyto unikátní náplasti využívají výhod nanovláken, které zajišťují efektivní pronikání účinných látek do pokožky.Vlastnosti: náplasti s komplexem bylinných extraktů, vitaminem B3 a kyselinou salicylovou aplikuje se na vodou navlhčený obličej nebo na olej vhodné pro problematickou pleť se sklonem k akné veganské složeníPoužití: Z obalu vyjměte náplasti a jednu odtrhněte. Oddělte od sebe krycí textilie. Stranu s nanovlákennou membránou následně přiložte na čistou vodou nebo pleťovým olejem navlhčenou pokožku a přitlačte, aby se na pleť přilepila tenká vrstva. Odstraňte horní ochrannou textilii. Nechte působit co nejdéle, min. 1 hodinu, nejlépe přes noc. Při aplikaci vodou se nanovlákenná náplast okamžitě rozpustí. Při aplikaci na olej zůstane na obličeji a po zaschnutí se vytvoří krusta, kterou je nutné sloupnout nebo smýt vodou. 1 – 2 x denně.
0,0 0
189

NC Nanovlákenné náplasti na lokální ošetření pleti

NC Nanovlákenné náplasti na lokální ošetření pleti

189 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 189 Kč
Dostupnost: Skladem 2 ks
U vás: úterý 30. 04. 2024
Nákupem získáte 5 Pohoďáčků

Popis



Suché nanovlákenné náplasti z přírodních bylinných extraktů, vitaminu B3 a kyseliny salicylové na lokální ošetření pleti od nanoSPACE Cosmetics představují inovativní řešení pro problematickou pleť se sklonem k akné. Tyto unikátní náplasti využívají výhod nanovláken, které zajišťují efektivní pronikání účinných látek do pokožky.
 
Vlastnosti:
  • náplasti s komplexem bylinných extraktů, vitaminem B3 a kyselinou salicylovou
  • aplikuje se na vodou navlhčený obličej nebo na olej
  • vhodné pro problematickou pleť se sklonem k akné
  • veganské složení
 
Použití:
  • Z obalu vyjměte náplasti a jednu odtrhněte.
  • Oddělte od sebe krycí textilie.
  • Stranu s nanovlákennou membránou následně přiložte na čistou vodou nebo pleťovým olejem navlhčenou pokožku a přitlačte, aby se na pleť přilepila tenká vrstva.
  • Odstraňte horní ochrannou textilii.
  • Nechte působit co nejdéle, min. 1 hodinu, nejlépe přes noc.
  • Při aplikaci vodou se nanovlákenná náplast okamžitě rozpustí. Při aplikaci na olej zůstane na obličeji a po zaschnutí se vytvoří krusta, kterou je nutné sloupnout nebo smýt vodou.
  • 1 – 2 x denně.

Parametry a specifikace

Počet kusů v sadě: 24 ks

Katalogové číslo:

 806995
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít