Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

nanoBeauty Anti-Aging nanovlákenná maska INTENSIVE nanoBeauty Anti-Aging nanovlákenná maska INTENSIVE
Intenzivnější varianta anti-aging nanovlákenné masky s více účinnými látkami pro profesionální péči na doma, která je dnes extrémně populární v kosmetických salonech. Nanovlákenná pleťová maska obsahuje kombinaci vitaminů, antioxidantů a účinných látek: Arginin, kyselina laktobionová, glukonolakton, Vitamin C, E. Redukuje jemné rýhy a vrásky, stimuluje syntézu kolagenu, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zvlhčuje pleť. Má řádově vyšší účinnost přenosu aktivních látek do pleti oproti běžným maskám (více jak 90 %).Vlastnosti: vitamin C, E, arginin, kyselina laktobionová zpomaluje stárnutí pleti, stimuluje syntézu kolagenu, obnovuje kožní buňky aplikace trvá pouhých 5 minut téměř 100% efektivita přenosu neobsahuje tekutinu, je jednoduchá na vybalování a použití. Neodkapává, nezůstává na rukou, neušpiní vám polštář ani tričko. vhodné pro alergiky, lidi s atopickým ekzémem a citlivou pokožku Použití: Vybalte masku z obalu, položte ji na suché místo zelenou vrstvou nahoru a opatrně odstraňte ochrannou zelenou krycí vrstvu. Vyčištěnou pleť důkladně navlhčete vlažnou vodou. Aplikujte bílou nanovlákennou vrstvu na navlhčenou pleť. Nechte masku působit 5 minut a dopřejte si relaxaci. Odstraňte masku z obličeje. Gel jemně vmasírujte do pokožky a obličej si na závěr opláchněte vodou. Účinný přenos aktivních látek do pleti začíná ihned po aplikaci masky. Blahodárný účinek se znatelně zvyšuje v následujících několika hodinách. Doporučené použití je 1 – 2 krát týdně. Pro dosažení rychlejších výsledků použijte masku jako součást vašeho denního rituálu v péči o pleť.
0,0 0
219

nanoBeauty Anti-Aging nanovlákenná maska INTENSIVE

nanoBeauty Anti-Aging nanovlákenná maska INTENSIVE

219 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 209 Kč
Dostupnost: Skladem 2 ks
U vás: úterý 30. 04. 2024
Nákupem získáte 7 Pohoďáčků

Popis



Intenzivnější varianta anti-aging nanovlákenné masky s více účinnými látkami pro profesionální péči na doma, která je dnes extrémně populární v kosmetických salonech. Nanovlákenná pleťová maska obsahuje kombinaci vitaminů, antioxidantů a účinných látek: Arginin, kyselina laktobionová, glukonolakton, Vitamin C, E. Redukuje jemné rýhy a vrásky, stimuluje syntézu kolagenu, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zvlhčuje pleť. Má řádově vyšší účinnost přenosu aktivních látek do pleti oproti běžným maskám (více jak 90 %).
 
Vlastnosti:
  • vitamin C, E, arginin, kyselina laktobionová
  • zpomaluje stárnutí pleti, stimuluje syntézu kolagenu, obnovuje kožní buňky
  • aplikace trvá pouhých 5 minut
  • téměř 100% efektivita přenosu
  • neobsahuje tekutinu, je jednoduchá na vybalování a použití. Neodkapává, nezůstává na rukou, neušpiní vám polštář ani tričko.
  • vhodné pro alergiky, lidi s atopickým ekzémem a citlivou pokožku
 
Použití:
  • Vybalte masku z obalu, položte ji na suché místo zelenou vrstvou nahoru a opatrně odstraňte ochrannou zelenou krycí vrstvu.
  • Vyčištěnou pleť důkladně navlhčete vlažnou vodou. Aplikujte bílou nanovlákennou vrstvu na navlhčenou pleť.
  • Nechte masku působit 5 minut a dopřejte si relaxaci.
  • Odstraňte masku z obličeje. Gel jemně vmasírujte do pokožky a obličej si na závěr opláchněte vodou.
  • Účinný přenos aktivních látek do pleti začíná ihned po aplikaci masky. Blahodárný účinek se znatelně zvyšuje v následujících několika hodinách. Doporučené použití je 1 – 2 krát týdně. Pro dosažení rychlejších výsledků použijte masku jako součást vašeho denního rituálu v péči o pleť.

Parametry a specifikace

Počet kusů v sadě: 1 ks

Katalogové číslo:

 807000
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít