Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem
Melitta® AromaFresh Glass Pro zaručí vždy čerstvě namletou kávu, maximální uživatelskou přívětivost a nejnovější technologie. Odolný keramický mlýnek umožňuje plnohodnotný požitek z kávy – díky dokonale vyváženému poměru a doby kontaktu vody a kávy bez ohledu na to, jaké množství kávy připravujete (2–10 šálků). Vyjímatelná nádržka na vodu, vysoce kvalitní barevný TFT displej a dvě integrované funkce časovače umožňují snadné ovládání. Pro plné aroma a filtrovanou kávu podle vlastní chuti. Srdcem nového kávovaru AromaFresh Glass Pro je integrovaný keramický mlýnek s 11 variabilními typy mletí. V závislosti na vaší chuti můžete nastavit mletí od hrubého po jemné - pro zvláště aromatickou filtrovanou kávu.Intenzita kávy může být individuálně nastavena od mírné přes střední až po silnou intenzitu (5 stupňů).Vyjímatelná skleněná nádržka na vodu s filtrem má snadno čitelnou stupnici šálků (2–10 šálků), díky níž je plnění velmi snadné.V případě potřeby lze mlýnek vypnout, takže můžete pro přípravu kávy použít již mletou kávu.AromaFresh Glass Pro se vyznačuje vysoce kvalitním barevným TFT displejem. Filtrační kávovar vám tedy může poskytnout řadu možností a pomoci například s individuálním nastavením jazyka. Výsledkem je větší pohodlí a zejména individuální ovládání.Kávovar má 2 praktické funkce časovače, se kterými si můžete naplánovat svůj požitek z kávy předem. Jednoduše nastavte požadovaný čas, naplňte nádržku na vodu a vložte kávový filtr. Spotřebič se zapne v nastavený čas a automaticky spustí proces mletí a vaření.Dále má přístroj i funkci udržování teploty (Warm keeping) a to po dobu 20/30/40/50/60 minut, kdy vám zaručí po dobu až 60 minut požitek z horké kávy. Následně se kávovar automaticky vypne.Aby kávovar fungoval perfektně, měl dlouhou životnost a poskytoval vám tu nejlepší chuť kávy, musíte ho pravidelně odvápňovat. Tento kávovar má praktický indikátor vodního kamene a integrovaný odvápňovací program.Kávovar má praktický výklopný filtr s vyjímatelnou filtrační vložkou. Díky tomu je vkládání kávového filtru obzvláště snadné a po uvaření můžete vložku filtru snadno vyjmout. Integrovaná zarážka odkapávání také zabraňuje dalšímu odkapávání kávy po vyjmutí konvice.Čištění a údržba:Vyjímatelnou filtrační vložku a skleněnou konvici lze umýt v myčce. Regulátor jemnosti mletí lze také vyjmout, což usnadňuje čištění mlýnku. Navíc je kávovar díky své značce Melitta® velmi odolný a snadno opravitný, proto vám jej nabízíme s tříletou zárukou výrobce.Vlastnosti: velikost filtru 1x4® maximální množství kávy: 10 šálků testovaná bezpečnost bezpečné podle potravinového práva maximální výkon: 1 130 wattů osvětlený vypínač integrovaná možnost navíjení kabelu
0,0 0
5389

Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem

Doprava zdarma
Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem

Melitta AromaFresh Glass Pro překapávací kávovars keramickým mlýnkem

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Melitta® AromaFresh Glass Pro zaručí vždy čerstvě namletou kávu, maximální uživatelskou přívětivost a nejnovější technologie. Odolný keramický mlýnek umožňuje plnohodnotný požitek z kávy – díky dokonale vyváženému poměru a doby kontaktu vody a kávy bez ohledu na to, jaké množství kávy připravujete (2–10 šálků). Vyjímatelná nádržka na vodu, vysoce kvalitní barevný TFT displej a dvě integrované funkce časovače umožňují snadné ovládání. Pro plné aroma a filtrovanou kávu podle vlastní chuti.
 
Srdcem nového kávovaru AromaFresh Glass Pro je integrovaný keramický mlýnek s 11 variabilními typy mletí. V závislosti na vaší chuti můžete nastavit mletí od hrubého po jemné - pro zvláště aromatickou filtrovanou kávu.
 
Intenzita kávy může být individuálně nastavena od mírné přes střední až po silnou intenzitu (5 stupňů).
 
Vyjímatelná skleněná nádržka na vodu s filtrem má snadno čitelnou stupnici šálků (2–10 šálků), díky níž je plnění velmi snadné.
 
V případě potřeby lze mlýnek vypnout, takže můžete pro přípravu kávy použít již mletou kávu.
 
AromaFresh Glass Pro se vyznačuje vysoce kvalitním barevným TFT displejem. Filtrační kávovar vám tedy může poskytnout řadu možností a pomoci například s individuálním nastavením jazyka. Výsledkem je větší pohodlí a zejména individuální ovládání.
 
Kávovar má 2 praktické funkce časovače, se kterými si můžete naplánovat svůj požitek z kávy předem. Jednoduše nastavte požadovaný čas, naplňte nádržku na vodu a vložte kávový filtr. Spotřebič se zapne v nastavený čas a automaticky spustí proces mletí a vaření.
 
Dále má přístroj i funkci udržování teploty (Warm keeping) a to po dobu 20/30/40/50/60 minut, kdy vám zaručí po dobu až 60 minut požitek z horké kávy. Následně se kávovar automaticky vypne.
 
Aby kávovar fungoval perfektně, měl dlouhou životnost a poskytoval vám tu nejlepší chuť kávy, musíte ho pravidelně odvápňovat. Tento kávovar má praktický indikátor vodního kamene a integrovaný odvápňovací program.
 
Kávovar má praktický výklopný filtr s vyjímatelnou filtrační vložkou. Díky tomu je vkládání kávového filtru obzvláště snadné a po uvaření můžete vložku filtru snadno vyjmout. Integrovaná zarážka odkapávání také zabraňuje dalšímu odkapávání kávy po vyjmutí konvice.
 
Čištění a údržba:
Vyjímatelnou filtrační vložku a skleněnou konvici lze umýt v myčce. Regulátor jemnosti mletí lze také vyjmout, což usnadňuje čištění mlýnku.
 
Navíc je kávovar díky své značce Melitta® velmi odolný a snadno opravitný, proto vám jej nabízíme s tříletou zárukou výrobce.
 
Vlastnosti:
  • velikost filtru 1x4®
  • maximální množství kávy: 10 šálků
  • testovaná bezpečnost
  • bezpečné podle potravinového práva
  • maximální výkon: 1 130 wattů
  • osvětlený vypínač
  • integrovaná možnost navíjení kabelu

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hloubka: 25,2 cm
Hmotnost: 3,74 kg
LCD displej: ano
Materiál: plast + sklo
Objem: 1,25 l
Příkon: 1130 W
Šířka: 26,8 cm
Výška: 46,3 cm

Katalogové číslo:

 806090
Sdílet
melitta

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít