Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar
Kompaktní automatický espresso kávovar s plně digitálním ovládáním pro rychlou a snadnou přípravu vašeho oblíbeného silného espressa, plnějšího lunga, nebo velkého americana stiskem jediného tlačítka. Jednoduchým dotykovým ovládáním si můžete upravit objem přednastavených programů přesně podle vašeho oblíbeného šálku a to od 25 až do 250 ml. Navíc si také můžete zvolený program a objem uložit i jako vlastní program pod čtvrté dotykové tlačítko. Pod výpust kávy můžete umístit šálek o výšce až 16 cm. Perfektní aroma čerstvě namleté kávy zajišťuje integrovaný mlýnek na kávu s nastavitelnou hrubostí mletí a výškově nastavitelný zásobník na kávová zrnka s dobře těsnícím víkem. Protože čistota kávových trysek a vodních kanálků také patří k velmi důležité podmínce pro přípravu té nejlepší kávy, bude vás kávovar upozorňovat na nutnost odvápnění a sám se bude při zapnutí po delší nečinnosti proplachovat. Kávovar vás umí sám upozornit i na nutnost vysypat kávovou sedlinu, na nutnost dolití vody, nebo dosypání kávových zrnek. Jednoduše také můžete vyjmout celou spařovací jednotku a přiloženým kartáčkem ji očistit. Objem vody: 1150 ml Kapacita zásobníku na kávu: 160-300 g Výškově nastavitelná výpust kávy (8,5-11,5 cm) Nerezový podtácek odkapávací misky (16 x 7,5 cm) Balení obsahuje: mikrovláknová utěrka pro otírání lesklých plastů a displejů 3 sáčky s přípravkem pro odvápňování kulatý kartáček na čištění trysky kávy spařovací jednotky 3 režimy provozu: ECO: funkce předpaření kávy, bez osvětlení hrnečku, vypnutí po 10 min. RYCHLÝ REŽIM: bez předpaření, osvětlení hrnečku, vypnutí po 30 min. STANDARD: funkce předpaření kávy, osvětlení hrnečku, vypnutí po 20 min.
0,0 0
7999

DOMO DO718K automatický espresso kávovar

Doprava zdarma
DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar DOMO DO718K automatický espresso kávovar

DOMO DO718K automatický espresso kávovar

7 999 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 7 999 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pondělí 06. 05. 2024
Nákupem získáte 50 Pohoďáčků

Popis



Kompaktní automatický espresso kávovar s plně digitálním ovládáním pro rychlou a snadnou přípravu vašeho oblíbeného silného espressa, plnějšího lunga, nebo velkého americana stiskem jediného tlačítka. Jednoduchým dotykovým ovládáním si můžete upravit objem přednastavených programů přesně podle vašeho oblíbeného šálku a to od 25 až do 250 ml. Navíc si také můžete zvolený program a objem uložit i jako vlastní program pod čtvrté dotykové tlačítko. Pod výpust kávy můžete umístit šálek o výšce až 16 cm.
 
Perfektní aroma čerstvě namleté kávy zajišťuje integrovaný mlýnek na kávu s nastavitelnou hrubostí mletí a výškově nastavitelný zásobník na kávová zrnka s dobře těsnícím víkem. Protože čistota kávových trysek a vodních kanálků také patří k velmi důležité podmínce pro přípravu té nejlepší kávy, bude vás kávovar upozorňovat na nutnost odvápnění a sám se bude při zapnutí po delší nečinnosti proplachovat. Kávovar vás umí sám upozornit i na nutnost vysypat kávovou sedlinu, na nutnost dolití vody, nebo dosypání kávových zrnek. Jednoduše také můžete vyjmout celou spařovací jednotku a přiloženým kartáčkem ji očistit.
 
Objem vody: 1150 ml
Kapacita zásobníku na kávu: 160-300 g
Výškově nastavitelná výpust kávy (8,5-11,5 cm)
Nerezový podtácek odkapávací misky (16 x 7,5 cm)
 
Balení obsahuje:
  • mikrovláknová utěrka pro otírání lesklých plastů a displejů
  • 3 sáčky s přípravkem pro odvápňování
  • kulatý kartáček na čištění trysky kávy spařovací jednotky
 
3 režimy provozu:
  • ECO: funkce předpaření kávy, bez osvětlení hrnečku, vypnutí po 10 min.
  • RYCHLÝ REŽIM: bez předpaření, osvětlení hrnečku, vypnutí po 30 min.
  • STANDARD: funkce předpaření kávy, osvětlení hrnečku, vypnutí po 20 min.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hloubka: 42,3 cm
Hmotnost: 8 kg
Objem nádoby: 1,15 l
Příkon: 1470 W
Šířka: 18 cm
Výška: 35,5 cm

Katalogové číslo:

 806941
Sdílet
domo

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít