Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO
Objevte silný šicí stroj VERITAS Power Stitch PRO – vysoce výkonný šicí stroj pro vaše šití kůže a těžkých látek. Vybavený silným 90 wattovým motorem a optimalizovanými silnými převody, nabízí maximální sílu šití a perfektní provedení švů. Sedmnáct šicích programů nabízí výběr nejpoužívanějších stehů a jejich čisté a pečlivé provedení. Jednoduché a intuitivní ovládání je vhodné i pro začátečníky. Robustní hliníkový rám zajišťuje výbornou stabilitu stroj, LED lampa pak perfektní osvětlení pracovní plochy snižující únavu očí při práci. Rozsáhlé příslušenství zahrnuje kluznou přítlačnou patku, speciální nitě a jehly pro šití kůže a denimu a nůžky na stříhání látky, tedy vše, s čím se můžete ihned pustit do šití. Plovoucí přítlačná patka vám umožní šít bez námahy i silné látky při optimální pohodě při práci. VERITAS Power Stitch PRO bez námahy ušije až 6 mm silný denim a plátno, stejně jako až 5 mm silnou pravou kůži. Ať už se jedná o módní koženou bundu, robustní batoh nebo nápady na projekty z přešívaných džínsů, s šicím strojem VERITAS Power Stitch PRO se práce stane vaším kreativním koníčkem. Nabízí ychlost 800 – 850 st./minuta, 4-krokové šití knoflíkové dírky, nastavitelný tlak přítlačné patky.
0,0 0
8199

Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO

Sleva -14% Doprava zdarma
Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO

Veritas Šicí stroj Power Stitch PRO

Původně: 9 499 Kč | Sleva: 1 300 Kč 8 199 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 7 939 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: úterý 07. 05. 2024
Nákupem získáte 104 Pohoďáčků

Popis



Objevte silný šicí stroj VERITAS Power Stitch PRO – vysoce výkonný šicí stroj pro vaše šití kůže a těžkých látek. Vybavený silným 90 wattovým motorem a optimalizovanými silnými převody, nabízí maximální sílu šití a perfektní provedení švů.
 
Sedmnáct šicích programů nabízí výběr nejpoužívanějších stehů a jejich čisté a pečlivé provedení. Jednoduché a intuitivní ovládání je vhodné i pro začátečníky.
 
Robustní hliníkový rám zajišťuje výbornou stabilitu stroj, LED lampa pak perfektní osvětlení pracovní plochy snižující únavu očí při práci. Rozsáhlé příslušenství zahrnuje kluznou přítlačnou patku, speciální nitě a jehly pro šití kůže a denimu a nůžky na stříhání látky, tedy vše, s čím se můžete ihned pustit do šití.
 
Plovoucí přítlačná patka vám umožní šít bez námahy i silné látky při optimální pohodě při práci. VERITAS Power Stitch PRO bez námahy ušije až 6 mm silný denim a plátno, stejně jako až 5 mm silnou pravou kůži. Ať už se jedná o módní koženou bundu, robustní batoh nebo nápady na projekty z přešívaných džínsů, s šicím strojem VERITAS Power Stitch PRO se práce stane vaším kreativním koníčkem.
 
Nabízí ychlost 800 – 850 st./minuta, 4-krokové šití knoflíkové dírky, nastavitelný tlak přítlačné patky.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Hloubka: 17 cm
Materiál: plast, kov
Příkon: 90 W
Šířka: 38,5 cm
Výška: 30 cm

Katalogové číslo:

 806727
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít