Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá
Přístavná postýlka k posteli je stále oblíbenější. Umožňuje kontakt s dítětem nejen během noci, ale i během dnů, kdy se maminky potřebují zotavit po porodu, aniž by musely vstávat z postele. Výšku postýlky lze nastavit do tří poloh a díky kolečkům ji lze snadno přesouvat dle vašich potřeb.Jedna strana postýlky má stahovací bočnici.Je celá vyrobena z borovicového dřeva, všechny materiály a suroviny použité při výrobě jsou certifikované nebo atestované.Mezi lamelami roštu jsou mezery, které umožňují cirkulaci vzduchu a odvádění vlhkosti. Tím je zajištěna hygiena matrace a zachovány její vlastnosti. Díky odvětrání matrace jsou zachovány její vlastnosti. Rošt lze nasadit ve 3 výškových úrovních.Boky postýlky jsou vyrobeny z 100% borovicového dřeva. Použité kvalitní ploché příčky jsou osazeny a ukotveny pomocí silného lepidla na vodní bázi.Borovicové dřevo je hlavním materiálem použitým při výrobě postýlky a pochází výhradně z pil s ekologickým certifikátem FSC. Kvalita nábytku je zaručena použitím pouze vybraných borovicových komponentů, které jsou bez vad. Dětská postýlka byla nalakována lakem na vodní bázi, který je bezpečný pro zdraví dítěte i životní prostředí.HLAVNÍ CHARAKTERISTIKA: borovicové dřevo se vyznačuje vysokou pevností, stabilitou a trvanlivostí. bezpečná otočná kolečka s aretací, 2 s brzdou a 2 bez brzdy stahovací bočnice 3 výškové úrovně pro sestavení roštu - 47 cm, 53,5 cm a 60 cm snadná montáž robustní a stabilní konstrukce snadná montáž natřeno netoxickými barvami certifikováno a splňuje požadované normy EN 716-1:2008, EN 716-2:2008TECHNICKÉ ÚDAJE: vnější rozměry - 94 x 45 x 92 cm (D x Š x V), výška s kolečky 98 cm vnitřní rozměry - 90 x 40 cm hmotnost - 9 kg maximální zatížení - 10 kg určeno pro matraci 90 x 40 cm matrace není součástí postýlky rozměry balení: 98 x 45 x 14 cm
0,0 0
2919

New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá

Sleva -7% Doprava zdarma
New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá

New Baby Dětská přístavná postýlka Mateo, bílá-šedá

Původně: 3 149 Kč | Sleva: 230 Kč 2 919 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 859 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: úterý 30. 04. 2024
Nákupem získáte 37 Pohoďáčků

Popis



Přístavná postýlka k posteli je stále oblíbenější. Umožňuje kontakt s dítětem nejen během noci, ale i během dnů, kdy se maminky potřebují zotavit po porodu, aniž by musely vstávat z postele. Výšku postýlky lze nastavit do tří poloh a díky kolečkům ji lze snadno přesouvat dle vašich potřeb.
Jedna strana postýlky má stahovací bočnici.
 
Je celá vyrobena z borovicového dřeva, všechny materiály a suroviny použité při výrobě jsou certifikované nebo atestované.
 
Mezi lamelami roštu jsou mezery, které umožňují cirkulaci vzduchu a odvádění vlhkosti. Tím je zajištěna hygiena matrace a zachovány její vlastnosti. Díky odvětrání matrace jsou zachovány její vlastnosti. Rošt lze nasadit ve 3 výškových úrovních.
 
Boky postýlky jsou vyrobeny z 100% borovicového dřeva. Použité kvalitní ploché příčky jsou osazeny a ukotveny pomocí silného lepidla na vodní bázi.
 
Borovicové dřevo je hlavním materiálem použitým při výrobě postýlky a pochází výhradně z pil s ekologickým certifikátem FSC. Kvalita nábytku je zaručena použitím pouze vybraných borovicových komponentů, které jsou bez vad. Dětská postýlka byla nalakována lakem na vodní bázi, který je bezpečný pro zdraví dítěte i životní prostředí.
 
HLAVNÍ CHARAKTERISTIKA:
  • borovicové dřevo se vyznačuje vysokou pevností, stabilitou a trvanlivostí.
  • bezpečná otočná kolečka s aretací, 2 s brzdou a 2 bez brzdy
  • stahovací bočnice
  • 3 výškové úrovně pro sestavení roštu - 47 cm, 53,5 cm a 60 cm
  • snadná montáž
  • robustní a stabilní konstrukce
  • snadná montáž
  • natřeno netoxickými barvami
  • certifikováno a splňuje požadované normy EN 716-1:2008, EN 716-2:2008
 
TECHNICKÉ ÚDAJE:
  • vnější rozměry - 94 x 45 x 92 cm (D x Š x V), výška s kolečky 98 cm
  • vnitřní rozměry - 90 x 40 cm
  • hmotnost - 9 kg
  • maximální zatížení - 10 kg
  • určeno pro matraci 90 x 40 cm
  • matrace není součástí postýlky
  • rozměry balení: 98 x 45 x 14 cm

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Doporučený věk od: 0 měsíců
Hmotnost: 9 kg
Materiál: dřevo
Nosnost: 10 kg

Katalogové číslo:

 701174
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít