Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Sixtol Ochranná deka do kufru auta TRUNK COVER PRO Sixtol Ochranná deka do kufru auta TRUNK COVER PRO
Univerzální ochranná deka do kufru auta SIXTOL TRUNK COVER PRO k převozu mazlíčků nebo stavebních materiálů, která zabrání zašpinění nebo poškození interiéru vašeho kufru. Všestranná ochranná deka do kufru TRUNK COVER PRO slouží k ochraně interiéru kufru při převozu domácích mazlíčků, ale také stavebního materiálu, při stěhování nebo při převozu pneumatik. Ochranná deka TRUNK COVER PRO je vyrobena z odolného materiálu, který udrží váš interiér čistý a nepropustí ani vyteklé tekutiny. Do kufru ji snadno upevníte pomocí popruhů s přezkami s upravitelnou délkou, které omotáte kolem hlavových opěrek. Jednou z hlavních výhod tohoto ochranného povlaku je tzv. "jazyk", který při nakládání mazlíčků nebo materiálu do kufru chrání váš zadní nárazník před poškrábáním. Další předností je suchý zip na spodní straně a obou bočnicích, který zajistí fixaci deky na místě a nedojde tak k jejímu shrnutí v nejméně vhodnou chvíli. Tato deka také disponuje 4 prostornými kapsami na drobnosti.Poznámka: foceno ve voze Volkswagen Passat B8. Produkt pasuje do větších a středně velkých vozůHlavní výhody: odolný a snadno omyvatelný materiál "jazyk" chrání boční stranu sedačky před zašpiněním zip mezi sedačkami, aby váš mazlíček viděl na cestu popruhy s přezkami pro snadné upevnění dvě kapsy na drobnostiPoužití: převoz psů převoz koček a dalších mazlíčků převoz stavebního materiálu a nářadí převoz pneumatik na zadních sedačkách převoz křovinořezu, motorové pily a další zahradní techniky převoz jiných špinavých věcíTechnické parametry: rozměry: 135 x 146 cm (jazyk: 48 x 33 cm) počet kapes: 2 upevnění: popruhy s přezkami materiál: 100% polyester + PVC
4,5 4
549

Sixtol Ochranná deka do kufru auta TRUNK COVER PRO

Sixtol Ochranná deka do kufru auta TRUNK COVER PRO

4 hodnocení
549 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 549 Kč
Dostupnost: Skladem 3 ks
U vás: zítra
Nákupem získáte 13 Pohoďáčků

Popis



Univerzální ochranná deka do kufru auta SIXTOL TRUNK COVER PRO k převozu mazlíčků nebo stavebních materiálů, která zabrání zašpinění nebo poškození interiéru vašeho kufru. Všestranná ochranná deka do kufru TRUNK COVER PRO slouží k ochraně interiéru kufru při převozu domácích mazlíčků, ale také stavebního materiálu, při stěhování nebo při převozu pneumatik.
 
Ochranná deka TRUNK COVER PRO je vyrobena z odolného materiálu, který udrží váš interiér čistý a nepropustí ani vyteklé tekutiny. Do kufru ji snadno upevníte pomocí popruhů s přezkami s upravitelnou délkou, které omotáte kolem hlavových opěrek.
 
Jednou z hlavních výhod tohoto ochranného povlaku je tzv. "jazyk", který při nakládání mazlíčků nebo materiálu do kufru chrání váš zadní nárazník před poškrábáním.
 
Další předností je suchý zip na spodní straně a obou bočnicích, který zajistí fixaci deky na místě a nedojde tak k jejímu shrnutí v nejméně vhodnou chvíli. Tato deka také disponuje 4 prostornými kapsami na drobnosti.
 
Poznámka: foceno ve voze Volkswagen Passat B8. Produkt pasuje do větších a středně velkých vozů
 
Hlavní výhody:
  • odolný a snadno omyvatelný materiál
  • "jazyk" chrání boční stranu sedačky před zašpiněním
  • zip mezi sedačkami, aby váš mazlíček viděl na cestu
  • popruhy s přezkami pro snadné upevnění
  • dvě kapsy na drobnosti
 
Použití:
  • převoz psů
  • převoz koček a dalších mazlíčků
  • převoz stavebního materiálu a nářadí
  • převoz pneumatik na zadních sedačkách
  • převoz křovinořezu, motorové pily a další zahradní techniky
  • převoz jiných špinavých věcí
 
Technické parametry:
  • rozměry: 135 x 146 cm (jazyk: 48 x 33 cm)
  • počet kapes: 2
  • upevnění: popruhy s přezkami
  • materiál: 100% polyester + PVC

Parametry a specifikace

Barva: černá
Délka: 134 cm
Hmotnost: 1,2 kg
Materiál: plast + textil
Šířka: 105 cm
Výška: 52 cm

Katalogové číslo:

 699756
Sdílet
sixtol

Hodnocení

4,5 (4 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít