Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly
V nové květinové kavárně pro víly ve světě Bayala® od společnosti Schleich® se najde vše, co víly pro odpolední pokec nad kávou potřebují. Když Eyela a Feya otevřou květinu, nasadí si Feya ze všeho nejdříve připínatelnou zástěru a v kávovaru na pultu udělá své nejlepší kamarádce Eyele čerstvou kávu. Pohodlně si přitom hoví na židli u stolu, na kterém už na ni čeká talíř s lahodným ostružinovým koláčem. Také roztomilé růžové jednorožčí hříbě s vytetovaným cupcakem a třpytivou hřívou dostane kousek ostružinového koláče z vitríny u pultu. Tento koláč mu chutná nade vše. Když je o přátele postaráno, dopřeje si Feya ještě jednu kávu. Všichni tři společně vyzdobí pult a stěny pestrými nálepkami, které lze použít opakovaně. Než odejdou, elfí kavárnu prostě zavřou, aby zde mohli strávit uvolněné odpoledne ještě jednou. Opětovně použitelné nálepky zajistí nekonečnou zábavu při zdobení. Figurky Schleich jsou mimořádně detailní, láskyplně malované a umožňují dětem hrát si a zároveň se učit. Sada obsahuje: 1x kavárna s vitrínou a pultem, 1x jídelní stůl, 1x židle, 1x elfka Feya, 1x elfka Eyela, 1x hříbě jednorožce, 1x kávovar, 1x talíř, 1x lampion, 1x pohár, 2x kousek ostružinového koláče, 1x látkový polštář, 1x zástěra.
0,0 0
909

Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly

Sleva -17%
Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly

Schleich Bayala 42526 Kavárna pro víly

Původně: 1 099 Kč | Sleva: 190 Kč 909 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 889 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: zítra
Nákupem získáte 14 Pohoďáčků

Popis



V nové květinové kavárně pro víly ve světě Bayala® od společnosti Schleich® se najde vše, co víly pro odpolední pokec nad kávou potřebují. Když Eyela a Feya otevřou květinu, nasadí si Feya ze všeho nejdříve připínatelnou zástěru a v kávovaru na pultu udělá své nejlepší kamarádce Eyele čerstvou kávu. Pohodlně si přitom hoví na židli u stolu, na kterém už na ni čeká talíř s lahodným ostružinovým koláčem. Také roztomilé růžové jednorožčí hříbě s vytetovaným cupcakem a třpytivou hřívou dostane kousek ostružinového koláče z vitríny u pultu. Tento koláč mu chutná nade vše. Když je o přátele postaráno, dopřeje si Feya ještě jednu kávu. Všichni tři společně vyzdobí pult a stěny pestrými nálepkami, které lze použít opakovaně. Než odejdou, elfí kavárnu prostě zavřou, aby zde mohli strávit uvolněné odpoledne ještě jednou. Opětovně použitelné nálepky zajistí nekonečnou zábavu při zdobení.
 
Figurky Schleich jsou mimořádně detailní, láskyplně malované a umožňují dětem hrát si a zároveň se učit.
 
Sada obsahuje: 1x kavárna s vitrínou a pultem, 1x jídelní stůl, 1x židle, 1x elfka Feya, 1x elfka Eyela, 1x hříbě jednorožce, 1x kávovar, 1x talíř, 1x lampion, 1x pohár, 2x kousek ostružinového koláče, 1x látkový polštář, 1x zástěra.

Parametry a specifikace

Barva: mix barev
Doporučený věk od: 5 let
Hloubka: 8,3 cm
Hmotnost: 0,48 kg
Materiál: plast
Šířka: 24,5 cm
Výška: 18,7 cm

Katalogové číslo:

 699689
Sdílet
schleich

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít