Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Orava T-120 B přenosný rádio přijímač Orava T-120 B přenosný rádio přijímač
Malé jednoduché rádio, které si můžete vzít kamkoli sebou. Určitě vám zpříjemní chvíle u vody, na zahrádce či na výletě pod stanem. Na první pohled vás jistě upoutá výraznou stupnicí ladění, na které se dá přehledně zvolit stanice až ve čtyřech pásmech (FM/AM/SW1/SW2) Pro lepší chytání signálu má teleskopickou anténu. V případech kdy nebudete chtít rušit nebo být rušen, určitě využijete konektor Jack 3,5 mm pro připojení sluchátek. Rádio má duální napájení připojením do elektrické sítě nebo přes 2x 1,5 V (UM1) baterie. Pro lepší manipulaci či přepravu má T-120 Na vrchu vyklápěcí rukojeť. Zařízení má zabudované AM/FM rádio s automatickým vyhledáváním radiostanic (AM - radiostanice v pásmu velmi krátkých vln, FM - radiostanice v pásmu dlouhých, středních a krátkých vln). Kompaktní rozměry a nižší váha umožňují snadný transport zařízení, abyste si ho mohli vzít všude tam, kde bude pro vás příjemným a zábavným společníkem. Zařízení lze využívat, když je zapojené v elektrické síti (tedy přes kabel), nebo pracuje jen z baterií / vestavěného nabitého akumulátoru. To vám poskytuje svobodu při jeho využívání. Když jste doma, můžete ho mít zapojené v síti, když se chystáte ven, jednoduše jej používáte bez připojení na síť - aniž byste zařízení museli vypínat.
5,0 1
599

Orava T-120 B přenosný rádio přijímač

Orava T-120 B přenosný rádio přijímač

1 hodnocení
599 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 569 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 12 Pohoďáčků

Popis



Malé jednoduché rádio, které si můžete vzít kamkoli sebou. Určitě vám zpříjemní chvíle u vody, na zahrádce či na výletě pod stanem. Na první pohled vás jistě upoutá výraznou stupnicí ladění, na které se dá přehledně zvolit stanice až ve čtyřech pásmech (FM/AM/SW1/SW2) Pro lepší chytání signálu má teleskopickou anténu.
 
V případech kdy nebudete chtít rušit nebo být rušen, určitě využijete konektor Jack 3,5 mm pro připojení sluchátek. Rádio má duální napájení připojením do elektrické sítě nebo přes 2x 1,5 V (UM1) baterie. Pro lepší manipulaci či přepravu má T-120 Na vrchu vyklápěcí rukojeť.
 
Zařízení má zabudované AM/FM rádio s automatickým vyhledáváním radiostanic (AM - radiostanice v pásmu velmi krátkých vln, FM - radiostanice v pásmu dlouhých, středních a krátkých vln).
 
Kompaktní rozměry a nižší váha umožňují snadný transport zařízení, abyste si ho mohli vzít všude tam, kde bude pro vás příjemným a zábavným společníkem.
 
Zařízení lze využívat, když je zapojené v elektrické síti (tedy přes kabel), nebo pracuje jen z baterií / vestavěného nabitého akumulátoru. To vám poskytuje svobodu při jeho využívání. Když jste doma, můžete ho mít zapojené v síti, když se chystáte ven, jednoduše jej používáte bez připojení na síť - aniž byste zařízení museli vypínat.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hloubka: 6,8 cm
Hmotnost: 0,55 kg
Šířka: 21 cm
Výška: 11,6 cm

Katalogové číslo:

 805439

Přiložené soubory:

ORAVA T-120_CZ manual.pdf

Sdílet
orava

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít