Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá
Stojící světlo Daron v průmyslovém stylu bude skvělou volbou do vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Je možné ho umístit vedle pohovky nebo v blízkosti vašeho oblíbeného křesla, kde se večer rádi usadíte s knihou. Toto matné černé celokovové svítidlo svým vzhledem připomíná nadrozměrné stolní svítidlo. Prodloužená, štíhlá noha svítidla Daron končí ve spodní části kulatou ozdobnou základnou a jeho klasické stínítko ve tvaru deštníku nechává světlo volně proudit. Svítidlo lze použít s jednou žárovkou s výkonem až 40 W. Typ patice je E27. Pokud dáváte přednost intimní a útulné atmosféře v místnosti, zvolte pro toto svítidlo zdroj teplého bílého světla. Rozměry stojícího svítidla Daron jsou následující: výška 1 580 mm, šířka 480 mm, průměr stínítka žárovky je 200 mm. Tento model lze ovládat nožním spínačem. Dodává se bez světelného zdroje.
0,0 0
1019

Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá

Sleva -34%
Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá

Rabalux 5240 stojací lampa Daron, matná černá

Původně: 1 550 Kč | Sleva: 531 Kč 1 019 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 949 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 19 Pohoďáčků

Popis



Stojící světlo Daron v průmyslovém stylu bude skvělou volbou do vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Je možné ho umístit vedle pohovky nebo v blízkosti vašeho oblíbeného křesla, kde se večer rádi usadíte s knihou.
 
Toto matné černé celokovové svítidlo svým vzhledem připomíná nadrozměrné stolní svítidlo. Prodloužená, štíhlá noha svítidla Daron končí ve spodní části kulatou ozdobnou základnou a jeho klasické stínítko ve tvaru deštníku nechává světlo volně proudit.
 
Svítidlo lze použít s jednou žárovkou s výkonem až 40 W. Typ patice je E27. Pokud dáváte přednost intimní a útulné atmosféře v místnosti, zvolte pro toto svítidlo zdroj teplého bílého světla.
 
Rozměry stojícího svítidla Daron jsou následující: výška 1 580 mm, šířka 480 mm, průměr stínítka žárovky je 200 mm. Tento model lze ovládat nožním spínačem. Dodává se bez světelného zdroje.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Krytí: 20
LED: ne
Materiál: kov
Patice: E27
Průměr: 20 cm
Příkon: 40 W
Šířka: 48 cm
Výška: 158 cm

Katalogové číslo:

 699444
Sdílet
rabalux

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt má 1 dotaz

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít