Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů
Vertikální napařovač oděvů Ufesa Pocket Mist je ideální pro deodorizaci, dezinfekci a odstranění záhybů z jakékoli látky během několika sekund díky nepřetržitému působení páry o výkonu až 21 g/minuta. Díky své ultra kompaktní a skládací velikosti se tento napařovač oděvů zmenší až na rozměry 14,5 x 10,8 x 17,6 cm, takže ho lze snadno uložit do tašky, hygienické taštičky nebo do jakékoli stolní zásuvky. Napařovač oděvů Pocket Mist s výkonem 1470 W je připraven k použití za pouhých 25 sekund. Přístroj disponuje hlavou z nerezové oceli a dodává se s kartáčovým příslušenstvím pro silné látky, které látku otevírá a usnadňuje větší působení páry. Vhodné pro všechny druhy oděvů, od prostěradel nebo závěsů až po jemnější oděvy, jako jsou halenky nebo košile.
0,0 0
979

Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů

Sleva -2%
Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů

Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů

Původně: 999 Kč | Sleva: 20 Kč 979 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 889 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 21 Pohoďáčků

Popis



Vertikální napařovač oděvů Ufesa Pocket Mist je ideální pro deodorizaci, dezinfekci a odstranění záhybů z jakékoli látky během několika sekund díky nepřetržitému působení páry o výkonu až 21 g/minuta. Díky své ultra kompaktní a skládací velikosti se tento napařovač oděvů zmenší až na rozměry 14,5 x 10,8 x 17,6 cm, takže ho lze snadno uložit do tašky, hygienické taštičky nebo do jakékoli stolní zásuvky.
 
Napařovač oděvů Pocket Mist s výkonem 1470 W je připraven k použití za pouhých 25 sekund. Přístroj disponuje hlavou z nerezové oceli a dodává se s kartáčovým příslušenstvím pro silné látky, které látku otevírá a usnadňuje větší působení páry.
Vhodné pro všechny druhy oděvů, od prostěradel nebo závěsů až po jemnější oděvy, jako jsou halenky nebo košile.

Parametry a specifikace

Barva: modrá
Délka přívodního kabelu: 1,8 m
Objem nádoby: 0,15 l
Výkon: 1470 W

Katalogové číslo:

 805358
Sdílet
ufesa

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít