Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Florina Nerezový termohrnek Presston, 360 ml, šedá Florina Nerezový termohrnek Presston, 360 ml, šedá
Hledáte termohrnek, který vám bude dělat společnost roky? Nerezový termohrnek Presston  je elegantní, zdobený ražbou a šedými prvky. Také skvělý tip na dárek.Termohrnek je vyroben z nerezové oceli. Díky tomu udrží nápoje teplé až 8 hodin. Hrnek využijete i v létě. Nádoba udrží nápoje studené až 12 hodin. Můžete si v něm tedy připravit ledovou kávu nebo čaj, které si můžete vzít na výlet nebo do práce.Protiskluzové dno z pěny udržuje hrnek stabilní na jakémkoli povrchu. Silikonový pásek poskytuje pevné uchopení a pohodlí při používání. Víko používá uzávěr typu „click“, který zabraňuje náhodnému rozlití nápoje.
4,0 4
289

Florina Nerezový termohrnek Presston, 360 ml, šedá

Florina Nerezový termohrnek Presston, 360 ml, šedá

4 hodnocení
289 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 289 Kč
Dostupnost: Skladem 6 ks a více
U vás: úterý 23. 04. 2024
Nákupem získáte 11 Pohoďáčků

Popis



Hledáte termohrnek, který vám bude dělat společnost roky? Nerezový termohrnek Presston  je elegantní, zdobený ražbou a šedými prvky. Také skvělý tip na dárek.
 
Termohrnek je vyroben z nerezové oceli. Díky tomu udrží nápoje teplé až 8 hodin. Hrnek využijete i v létě. Nádoba udrží nápoje studené až 12 hodin. Můžete si v něm tedy připravit ledovou kávu nebo čaj, které si můžete vzít na výlet nebo do práce.
 
Protiskluzové dno z pěny udržuje hrnek stabilní na jakémkoli povrchu. Silikonový pásek poskytuje pevné uchopení a pohodlí při používání. Víko používá uzávěr typu „click“, který zabraňuje náhodnému rozlití nápoje.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Materiál: nerez
Myčka: ne
Objem: 360 ml

Katalogové číslo:

 131087
Sdílet
florina

Hodnocení

4,0 (4 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít