Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Rolser Nákupní taška na kolečkách Jet MF Joy, fialová Rolser Nákupní taška na kolečkách Jet MF Joy, fialová
Díky kombinaci hlíniku a lehčeného polymeru patří konstrukce Joy se svojí hmotností 0,94 kg mezi ty nejlehčí tašky na kolečkách. Konstrukce je postavena na podvozku s dvěma koly klasické velikosti, které vynikají vysokou ovladatelností. Konstrukce tašky je vybavena přední oporou, která v případě, že chcete aby taška stála volně v prostoru, zajistí tuto užitečnou vlastnost. Tuto oporu lze snadno sklopit a taška pak zůstane plochá, což je žádoucí při uložení tašky, třeba za skříň atd. Protiskluzové držadlo s ergonomickými prvky zajištuje pevný a komfortní úchop a vy budete s taškou snadno manipulovat. Výška konstrukce 98 cm je určena pro nižší a středně vysoké postavy. Taška na kolečkách Rolser JET003 je vyrobena z pevného, nepromokavého a snadno omyvatelného materiálu jemné struktury a moderní barvy. K běžné údržbě stačí vlhký hadřík či houbička a špínu lze jednoduše setřít. Pokud materiál tašky naimpregnujete, zajistíte tak tašce delší životnost. S lehkostí a radostí na nákup. Hlavní úložný prostor tašky má objem 40 l a maximální nosnost tašky je výrobcem deklarovaná až na 40 kg. Uvnitř tašky je ještě malá kapsa, na jakékoliv drobnosti, třeba peněženku či brýle. Taška je uzavírána stylovou klopu a stahovací šňůrkou s pojistkou. Rolser vyrábí tašky na kolečkách již více než 50 let a používá kvalitní materiály a samozřejmě moderní technologie při výrobě tašek. Díky tomu si může dovolit na všechny tašky na kolečkách poskytnout prodlouženou záruku 3 roky. Kvalitní kolečka běžně vydrží celou životnost tašky, nicméně v případě nestandardního dlouhodobého používání, lze tyto kolečka samozřejmě dokoupit nová. Vlastnosti: doporučené zatížení: 25 kg   rozměry tašky. 34 x 19 x 62 cm hmotnost podvozku: 0,94 kg vnitřní kapsa
0,0 0
1079

Rolser Nákupní taška na kolečkách Jet MF Joy, fialová

Rolser Nákupní taška na kolečkách Jet MF Joy, fialová

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Díky kombinaci hlíniku a lehčeného polymeru patří konstrukce Joy se svojí hmotností 0,94 kg mezi ty nejlehčí tašky na kolečkách. Konstrukce je postavena na podvozku s dvěma koly klasické velikosti, které vynikají vysokou ovladatelností. Konstrukce tašky je vybavena přední oporou, která v případě, že chcete aby taška stála volně v prostoru, zajistí tuto užitečnou vlastnost. Tuto oporu lze snadno sklopit a taška pak zůstane plochá, což je žádoucí při uložení tašky, třeba za skříň atd. Protiskluzové držadlo s ergonomickými prvky zajištuje pevný a komfortní úchop a vy budete s taškou snadno manipulovat. Výška konstrukce 98 cm je určena pro nižší a středně vysoké postavy.
 
Taška na kolečkách Rolser JET003 je vyrobena z pevného, nepromokavého a snadno omyvatelného materiálu jemné struktury a moderní barvy. K běžné údržbě stačí vlhký hadřík či houbička a špínu lze jednoduše setřít. Pokud materiál tašky naimpregnujete, zajistíte tak tašce delší životnost. S lehkostí a radostí na nákup. Hlavní úložný prostor tašky má objem 40 l a maximální nosnost tašky je výrobcem deklarovaná až na 40 kg. Uvnitř tašky je ještě malá kapsa, na jakékoliv drobnosti, třeba peněženku či brýle. Taška je uzavírána stylovou klopu a stahovací šňůrkou s pojistkou.
 
Rolser vyrábí tašky na kolečkách již více než 50 let a používá kvalitní materiály a samozřejmě moderní technologie při výrobě tašek. Díky tomu si může dovolit na všechny tašky na kolečkách poskytnout prodlouženou záruku 3 roky. Kvalitní kolečka běžně vydrží celou životnost tašky, nicméně v případě nestandardního dlouhodobého používání, lze tyto kolečka samozřejmě dokoupit nová.
 
Vlastnosti:
  • doporučené zatížení: 25 kg  
  • rozměry tašky. 34 x 19 x 62 cm
  • hmotnost podvozku: 0,94 kg
  • vnitřní kapsa

Parametry a specifikace

Barva: fialová
Hloubka: 30 cm
Nosnost: 40 kg
Objem: 40 l
Šířka: 35 cm
Výška: 97,5 cm

Katalogové číslo:

 693957
Sdílet
rolser

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít