Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar
S tímto kávovarem si můžete vychutnat lahodnout kávu z pohodlí domova. Kvalitní pákový presovač vám z čerstvě namleté kávy během chvilky připraví aromatické espresso, cappuccino i latté. Přístroj má tlakoměr pro kontrolu dokonalého spaření kávy a je dodáván se sadou pro baristy - pěchovadlo a nerezová nádoba o objemu 450 ml. Čištění přístroje usnadní odnímatelná destička a odkapávací miska, odnímatelná nádržka na vodu o objemu 1,1 l.Nahoře má přístroj pasivní desku pro nahřívání šálků. Profesionální páka má 3 sítka, které můžete snadno měnit - sítko pro 1 porci mleté kávy, sítko pro 2 porce mleté kávy a ESE pody. Výkonný nastavitelný topný systém zajišťuje dokonalou teplotu espressa z prvního šálku. Přístroj též disponuje integrovanou tryskou na mléčnou pěnu - poskytuje možnost přípravy kávy s našlehaným mlékem. Má též funkci nastavitelné doby vypnutí, nastavení paměti pro úroveň hladiny kávy a funkci odvápnění přístroje.
0,0 0
4469

Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar

Sleva -11% Doprava zdarma
Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar

Severin KA 5995 Espresa Plus pákový espresso kávovar

Původně: 4 999 Kč | Sleva: 530 Kč 4 469 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 4 379 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: zítra
Nákupem získáte 57 Pohoďáčků

Popis



S tímto kávovarem si můžete vychutnat lahodnout kávu z pohodlí domova. Kvalitní pákový presovač vám z čerstvě namleté kávy během chvilky připraví aromatické espresso, cappuccino i latté. Přístroj má tlakoměr pro kontrolu dokonalého spaření kávy a je dodáván se sadou pro baristy - pěchovadlo a nerezová nádoba o objemu 450 ml.
 
Čištění přístroje usnadní odnímatelná destička a odkapávací miska, odnímatelná nádržka na vodu o objemu 1,1 l.
 
Nahoře má přístroj pasivní desku pro nahřívání šálků. Profesionální páka má 3 sítka, které můžete snadno měnit - sítko pro 1 porci mleté kávy, sítko pro 2 porce mleté kávy a ESE pody. Výkonný nastavitelný topný systém zajišťuje dokonalou teplotu espressa z prvního šálku. Přístroj též disponuje integrovanou tryskou na mléčnou pěnu - poskytuje možnost přípravy kávy s našlehaným mlékem.
 
Má též funkci nastavitelné doby vypnutí, nastavení paměti pro úroveň hladiny kávy a funkci odvápnění přístroje.

Parametry a specifikace

Barva: stříbrná
Hloubka: 40 cm
Hmotnost: 4,45 kg
Materiál: nerez + plast
Objem nádoby: 1,1 l
Příkon: 1350 W
Šířka: 20,5 cm
Tlak: 15 bar
Výška: 45,5 cm

Katalogové číslo:

 805293
Sdílet
severin

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít