Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

LUBA Přírodní čistící ubrousky na nábytek EKO, 50 ks LUBA  Přírodní čistící ubrousky na nábytek EKO, 50 ks
Čistící vlhčené ubrousky Luba Eco Dom jsou perfektním způsobem, jak vyčistit a vyživit váš nábytek. Díky speciálně vybraným přísadám oživí barvu nábytku a zanechají jej čistý, lesklý a bez šmouh. Zpomalují usazování prachu. Neutralizují nepříjemné pachy a po použití zanechávají dlouhotrvající jemnou vůni osvěžení. Dermatologicky testováno, šetrné k pokožce rukou. Materiál utěrky je 100% biologicky rozložitelný a kompostovatelný. Receptura se skládá z 97 % přírodních surovin. Obal lze recyklovat. Pro větší lesk vyleštěte do sucha.Vlastnosti: 97 % složek přírodního původu 100% biologicky odbouratelná utěrka 100% kompostovatelná utěrka recyklovatelný obal vyživuje barvu nábytku zpoždění usazování prachu  dermatologicky testovánoSložení: neiontové povrchově aktivní látky <5 %, parfémy, konzervační látky (2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL; OCTYLISOTHIAZOLINONE).Obsah: 50 ks
4,5 8
99

LUBA Přírodní čistící ubrousky na nábytek EKO, 50 ks

Sleva -29%
LUBA  Přírodní čistící ubrousky na nábytek EKO, 50 ks

LUBA Přírodní čistící ubrousky na nábytek EKO, 50 ks

8 hodnocení
Původně: 139 Kč | Sleva: 40 Kč 99 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 99 Kč
Dostupnost: Skladem 6 ks a více
U vás: úterý 23. 04. 2024
Nákupem získáte 3 Pohoďáčky

Popis



Čistící vlhčené ubrousky Luba Eco Dom jsou perfektním způsobem, jak vyčistit a vyživit váš nábytek. Díky speciálně vybraným přísadám oživí barvu nábytku a zanechají jej čistý, lesklý a bez šmouh. Zpomalují usazování prachu. Neutralizují nepříjemné pachy a po použití zanechávají dlouhotrvající jemnou vůni osvěžení.
 
Dermatologicky testováno, šetrné k pokožce rukou. Materiál utěrky je 100% biologicky rozložitelný a kompostovatelný. Receptura se skládá z 97 % přírodních surovin. Obal lze recyklovat. Pro větší lesk vyleštěte do sucha.
 
Vlastnosti:
  • 97 % složek přírodního původu
  • 100% biologicky odbouratelná utěrka
  • 100% kompostovatelná utěrka
  • recyklovatelný obal
  • vyživuje barvu nábytku
  • zpoždění usazování prachu 
  • dermatologicky testováno
 
Složení: neiontové povrchově aktivní látky <5 %, parfémy, konzervační látky (2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL; OCTYLISOTHIAZOLINONE).
Obsah: 50 ks

Katalogové číslo:

 805309
Sdílet

Hodnocení

4,5 (8 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
2 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít