Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá
Představte si radost z návratu do útulného a teplého domova. Zařízení bylo vytvořeno pro místnosti o rozloze 11 až 15 metrů čtverečních. Jeho konstrukce využívá jako přední stranu zařízení bezpečný skleněný panel, který jednotce dodává jedinečný vzhled, a proto jsou topné panely MILL GLASS prodejním hitem této norské společnosti.Nabízí jednoduchý, ale elegantní design. Topný panel má exkluzivní, moderní a bezpečné skleněné čelo, které se perfektně hodí do každé moderní domácnosti. Stylový topný panel navíc poskytuje příjemnou okolní teplotu a lze jej bezpečně používat bez dozoru.Disponuje hliníkovým topným tělesem.Lze jej jednoduše ovládat na dálku pomocí aplikace. Disponuje funkcí prediktivního vytápění, kalibrace teploty a dětskou pojistkou.Má 10 nastavitelných stupňů teploty. Panel je vybaven snadno ovladatelným elektronickým termostatem s programem DEN / NOC, který šetří elektrickou energii. Použití hliníkového topného tělesa umožnilo dosáhnout vysoké účinnosti zařízení při zachování na dotek bezpečné teploty krytu. Když senzor zaznamená náhlý pokles teploty v místnosti, například během větrání, topení se automaticky vypne, aby se šetřila energie ve vaší domácnosti. Po 15 minutách se znovu zapne. Splňuje IPX4 zóna 2.
5,0 1
4649

Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá

Doprava zdarma
Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá

Mill Skleněný konvektor na zeď 900 W, bílá

1 hodnocení
4 649 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 4 649 Kč
Dostupnost: Skladem 2 ks
U vás: pozítří
Nákupem získáte 86 Pohoďáčků

Popis



Představte si radost z návratu do útulného a teplého domova. Zařízení bylo vytvořeno pro místnosti o rozloze 11 až 15 metrů čtverečních. Jeho konstrukce využívá jako přední stranu zařízení bezpečný skleněný panel, který jednotce dodává jedinečný vzhled, a proto jsou topné panely MILL GLASS prodejním hitem této norské společnosti.
 
Nabízí jednoduchý, ale elegantní design. Topný panel má exkluzivní, moderní a bezpečné skleněné čelo, které se perfektně hodí do každé moderní domácnosti. Stylový topný panel navíc poskytuje příjemnou okolní teplotu a lze jej bezpečně používat bez dozoru.Disponuje hliníkovým topným tělesem.
 
Lze jej jednoduše ovládat na dálku pomocí aplikace. Disponuje funkcí prediktivního vytápění, kalibrace teploty a dětskou pojistkou.
 
Má 10 nastavitelných stupňů teploty. Panel je vybaven snadno ovladatelným elektronickým termostatem s programem DEN / NOC, který šetří elektrickou energii. Použití hliníkového topného tělesa umožnilo dosáhnout vysoké účinnosti zařízení při zachování na dotek bezpečné teploty krytu. Když senzor zaznamená náhlý pokles teploty v místnosti, například během větrání, topení se automaticky vypne, aby se šetřila energie ve vaší domácnosti. Po 15 minutách se znovu zapne. Splňuje IPX4 zóna 2.

Parametry a specifikace

Barva: bílá
Délka přívodního kabelu: 1,6 m
Hloubka: 7,8 cm
Příkon: 900 W
Šířka: 86,5 cm
Výška: 40 cm

Katalogové číslo:

 805193
Sdílet
mill

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt má 1 dotaz

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít