Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba
Pojďme na průzkum s velrybou! Toto dřevěné chodítko ve tvaru velryby pomůže dětem s prvními kroky a zároveň nabídne hračky k rozvoji motoriky. Chodítko se drží stylu mořského světa a jeho živočichů. Na čtyřech stranách chodítka naleznete hry jako vkládání tvarů, otáčení obrázků nebo kreslící tabulku. Děti se mohou naučit počítat, určovat světové strany nebo rozlišovat roční období. Chodítko má pogumovaná kola a je tak tiché a zároveň bezpečné. Chodítko je nahoře otevíratelné a dvířka obsahují pojistku proti přivření prstů. Můžete do něj tedy uložit všechny kostky. Najdete zde i brzdný systém, který zabrání nehodám. Multifunkční hračka podporuje hravost a rozvoj motoriky.Rozměry balení: 45,8 x 41 x 22 cm. Rozměry chodítka: 42 x 39 x 42 cm. Výška rukojeti: 41 cm.Materiál: dřevo, guma, kov.
0,0 0
2968

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba

Doprava zdarma
Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba Small Foot Dřevěné chodítko Velryba

Small Foot Dřevěné chodítko Velryba

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Pojďme na průzkum s velrybou! Toto dřevěné chodítko ve tvaru velryby pomůže dětem s prvními kroky a zároveň nabídne hračky k rozvoji motoriky. Chodítko se drží stylu mořského světa a jeho živočichů.
 
Na čtyřech stranách chodítka naleznete hry jako vkládání tvarů, otáčení obrázků nebo kreslící tabulku. Děti se mohou naučit počítat, určovat světové strany nebo rozlišovat roční období. Chodítko má pogumovaná kola a je tak tiché a zároveň bezpečné. Chodítko je nahoře otevíratelné a dvířka obsahují pojistku proti přivření prstů. Můžete do něj tedy uložit všechny kostky. Najdete zde i brzdný systém, který zabrání nehodám.
 
Multifunkční hračka podporuje hravost a rozvoj motoriky.
 
Rozměry balení: 45,8 x 41 x 22 cm. Rozměry chodítka: 42 x 39 x 42 cm. Výška rukojeti: 41 cm.
Materiál: dřevo, guma, kov.

Parametry a specifikace

Barva: mix barev
Doporučený věk od: 1 roku
Hloubka: 39 cm
Materiál: dřevo + kov
Šířka: 42 cm
Výška: 42 cm

Katalogové číslo:

 698492
Sdílet
smallfoot

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít