Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost
Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena moderní technologií v podobě infračerveného světla a ionizace a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m. Součástí balení je také praktický sáček na hygienické uskladnění. Žehlička na vlasy využívá moderní technologii infračerveného světla, která vlasy efektivně narovná a dodá jim přirozený lesk. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy. Žehlička na vlasy s ionizátorem zabraňuje vzniku statické elektřiny a je vhodná na všechny typy vlasů. Během ionizace vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasů a tam je hydratují a uhlazují jejich roztřepený povrch. Výsledkem jsou zdravěji vypadající vlasy, které jsou hydratované, lesklé a hebké na dotek. Přístroj nabízí multifunkční využití. Kromě žehlení s ní můžete vykouzlit krásné vlny nebo dodat objem vašemu účesu. Speciálně tvarované okraje žehličky lépe zachytí pramen vlasů a usnadní jejich natáčení. To vše velmi snadno a rychle jedním tahem. Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost VZ6020 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů. Povrch žehlicích ploch tvoří kombinace keramiky a turmalínu. Díky tomu dosahuje rychlého a rovnoměrného zahřátí a výborné kluznosti. Žehlička umožňuje nastavení teploty v rozmezí od 120 - 230 °C, takže je vhodná jak pro jemné a poškozené vlasy, tak i pro husté a pevné. Je vybavena chytrým dotykovým LED displejem s funkcí automatického uzamčení nastavené teploty. Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 30 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.
0,0 0
1199

Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost

Sleva -8%
Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost

Concept VZ6020 žehlička na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost

Původně: 1 299 Kč | Sleva: 100 Kč 1 199 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 199 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pátek 26. 04. 2024
Nákupem získáte 18 Pohoďáčků

Popis



Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VZ6020 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena moderní technologií v podobě infračerveného světla a ionizace a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m. Součástí balení je také praktický sáček na hygienické uskladnění.
 
Žehlička na vlasy využívá moderní technologii infračerveného světla, která vlasy efektivně narovná a dodá jim přirozený lesk. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy. Žehlička na vlasy s ionizátorem zabraňuje vzniku statické elektřiny a je vhodná na všechny typy vlasů. Během ionizace vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasů a tam je hydratují a uhlazují jejich roztřepený povrch. Výsledkem jsou zdravěji vypadající vlasy, které jsou hydratované, lesklé a hebké na dotek.
 
Přístroj nabízí multifunkční využití. Kromě žehlení s ní můžete vykouzlit krásné vlny nebo dodat objem vašemu účesu. Speciálně tvarované okraje žehličky lépe zachytí pramen vlasů a usnadní jejich natáčení. To vše velmi snadno a rychle jedním tahem.
 
Žehlička na vlasy Ionic Infrared Boost VZ6020 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů. Povrch žehlicích ploch tvoří kombinace keramiky a turmalínu. Díky tomu dosahuje rychlého a rovnoměrného zahřátí a výborné kluznosti.
 
Žehlička umožňuje nastavení teploty v rozmezí od 120 - 230 °C, takže je vhodná jak pro jemné a poškozené vlasy, tak i pro husté a pevné.
 
Je vybavena chytrým dotykovým LED displejem s funkcí automatického uzamčení nastavené teploty. Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 30 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Délka přívodního kabelu: 2,5 m
Hloubka: 3,7 cm
Hmotnost: 0,27 kg
Materiál: keramika + plast
Příkon: 46 W
Šířka: 32 cm
Výška: 3 cm

Katalogové číslo:

 805248
Sdílet
concept

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít