Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Le Toy Van Set stavebních strojů Le Toy Van Set stavebních strojů
Postavme to! Sada 5 stavebních vozidel s pohyblivými dílky – domíchávač, náklaďák, nakladač, bagr, válec, s plně funkčními díly pro interaktivní zábavu. Tyto vysoce odolné hračky jsou vyrobeny z odolného a pevného udržitelného kaučukového dřeva. Ideální pro začínající stavitele. V balení také 3 dopravní kužely a jedna značka. Všechny stroje jsou pohyblivé. Tento set se velikostně hodí do garáží a k ostatním dopravním prostředkům Le Toy Van.   Hlavní vlastnosti: interaktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovedností deěti naučí, jak se při hře střídat vyrobeno z odolného a pevného udržitelného kaučukového dřeva a kovu – dlouhotrvající zábava i starost o naši planetu malováno ekologickými, netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů   počet dílů: 9 rozměr balení: 16,5 x 17 x 7 cmAuta a stavby: stavební a motorická kolekce Le Toy Van, která vyhrála mnoho ocenění. Přesněji prozatím přes 15 ocenění za představivá auta a stavební hračky. Podporují dětskou fantazii, jsou ideální k představivé hře, rozvíjí kreativitu a hravě zlepšují dětskou koordinaci ruka-oko.
5,0 1
729

Le Toy Van Set stavebních strojů

Le Toy Van Set stavebních strojů

1 hodnocení
729 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 661 Kč
Dostupnost: Skladem 3 ks
U vás: zítra
Nákupem získáte 14 Pohoďáčků

Popis



Postavme to! Sada 5 stavebních vozidel s pohyblivými dílky – domíchávač, náklaďák, nakladač, bagr, válec, s plně funkčními díly pro interaktivní zábavu. Tyto vysoce odolné hračky jsou vyrobeny z odolného a pevného udržitelného kaučukového dřeva. Ideální pro začínající stavitele. V balení také 3 dopravní kužely a jedna značka. Všechny stroje jsou pohyblivé.
 
Tento set se velikostně hodí do garáží a k ostatním dopravním prostředkům Le Toy Van.  
 
Hlavní vlastnosti:
  • interaktivní hračka pomáhá s rozvojem představivosti, řeči a sociálních dovedností deěti naučí, jak se při hře střídat
  • vyrobeno z odolného a pevného udržitelného kaučukového dřeva a kovu – dlouhotrvající zábava i starost o naši planetu
  • malováno ekologickými, netoxickými barvami, testováno dle nejpřísnějších standardů  
  • počet dílů: 9
  • rozměr balení: 16,5 x 17 x 7 cm
 
Auta a stavby: stavební a motorická kolekce Le Toy Van, která vyhrála mnoho ocenění. Přesněji prozatím přes 15 ocenění za představivá auta a stavební hračky. Podporují dětskou fantazii, jsou ideální k představivé hře, rozvíjí kreativitu a hravě zlepšují dětskou koordinaci ruka-oko.
 

Parametry a specifikace

Barva: žlutá
Doporučený věk od: 3 let
Hloubka: 3,5 cm
Hmotnost: 1,08 kg
Materiál: dřevo
Počet kusů v sadě: 9 ks
Šířka: 8,5 cm
Výška: 5 cm

Katalogové číslo:

 698545
Sdílet
letoyvan

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít