Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost
Parní žehlička na vlasy Steam Boost Concept VZ6010 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena vysoce šetrnou a účinnou parní technologií a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m. Hlavní výhodou parní žehličky na vlasy je její vysoce šetrná péče k vlasům. Parní technologie poskytuje hloubkovou hydrataci vlasů, ochranu před vysokými teplotami a dokáže zacelit roztřepené konečky. Během chvilky získáte dokonale hladké a přirozeně lesklé vlasy. Parní žehlička narovná všechny typy vlasů, včetně hustých a kudrnatých. Díky zaobleným okrajům žehličky můžete vlasy nejen žehlit, ale také natáčet nebo zvětšit objem vašeho účesu. To vše velmi snadno a rychle jedním tahem. Parní žehlička Steam Boost VZ6010 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů. Žehlička je vybavena systémem rychlého nahřátí a díky keramickému povrchu žehlicích ploch se teplo rovnoměrně rozkládá po celé ploše. Žehlička nabízí výběr z 5 teplotních stupňů, takže je vhodná jak pro jemné vlasy, tak i pro silné a kudrnaté. Aktuálně nastavenou teplotu můžete sledovat na přehledném LED displeji. Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 60 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.
4,5 5
1199

Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost

Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Parní žehlička na vlasy Steam Boost Concept VZ6010 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena vysoce šetrnou a účinnou parní technologií a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m. Hlavní výhodou parní žehličky na vlasy je její vysoce šetrná péče k vlasům.
 
Parní technologie poskytuje hloubkovou hydrataci vlasů, ochranu před vysokými teplotami a dokáže zacelit roztřepené konečky. Během chvilky získáte dokonale hladké a přirozeně lesklé vlasy. Parní žehlička narovná všechny typy vlasů, včetně hustých a kudrnatých.
 
Díky zaobleným okrajům žehličky můžete vlasy nejen žehlit, ale také natáčet nebo zvětšit objem vašeho účesu. To vše velmi snadno a rychle jedním tahem.
 
Parní žehlička Steam Boost VZ6010 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů.
 
Žehlička je vybavena systémem rychlého nahřátí a díky keramickému povrchu žehlicích ploch se teplo rovnoměrně rozkládá po celé ploše.
 
Žehlička nabízí výběr z 5 teplotních stupňů, takže je vhodná jak pro jemné vlasy, tak i pro silné a kudrnaté. Aktuálně nastavenou teplotu můžete sledovat na přehledném LED displeji.
 
Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 60 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Délka přívodního kabelu: 2,5 m
Hloubka: 3,5 cm
Hmotnost: 0,35 kg
Příkon: 54 W
Šířka: 29,8 cm
Výška: 4,5 cm

Katalogové číslo:

 805247
Sdílet
concept

Hodnocení

4,5 (5 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt má 1 dotaz

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít