Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE
Dopravní zácpa pro vás nebude žádnou překážkou. S elektrickou koloběžkou Scooter TWO LONG RANGE dorazíte vždycky včas, ať už do práce, do školy nebo na schůzku s přáteli. Snadno ji složíte, takže s ní můžete pohodlně cestovat i veřejnou dopravou nebo ji převážet v autě. Nabíjení se provádí pomocí přiloženého nabíjecího adaptéru. Dosahuje maximální rychlosti až 25 km/hodina, přičemž maximální dojezd na jedno nabití je 45 km. Disponuje odpruženým zadním kolem a pevnou hliníkovou konstrukcí. Má dva režimy rychlosti: SPORT (max. 25 km/hodina) a STANDARD (max. 20 km/hodina). Má též funkci tempomatu a LED displej, na kterém můžete sledovat režim, rychlost, stav baterie, osvětlení nebo připojení k bluetooth. Kola tvoří 10 palcové přední a zadní perforované pneumatiky, které zajišťují duální systém brždění - elektrický a mechanický. V aplikaci SENCOR SCOOTER, která je dostupná pro Apple App Store a Google Play, můžete nejen sledovat technický stav koloběžky (dojezd, ujetá vzdálenost, čas provozu, rychlost, stav baterie), ale můžete s její pomocí koloběžku snad uzamknout. Rozměry složené koloběžky: 112 x 44 x 51 cm. Rozměry rozložené koloběžky: 112 x 44 x 118 cm. Adaptér: vstupní napětí: 100-240 V AC 50/60 Hz, konektor: průměr 5,5 x 10 mm. Kapacita baterie: 15 Ah Li-ion. Vstupní nabíjecí napětí je 42 V. Doba nabíjení je 9 hodin. Přístroj disponuje ochranou proti zkratu, přepětí, přebítí a přehřátí.
0,0 0
11749

Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE

Sleva -10% Doprava zdarma
Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE

Sencor Scooter Elektrická koloběžka TWO LONG RANGE

Původně: 12 990 Kč | Sleva: 1 241 Kč 11 749 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 11 499 Kč
Dostupnost: Skladem 4 ks
U vás: úterý 23. 04. 2024
Nákupem získáte 149 Pohoďáčků

Popis



Dopravní zácpa pro vás nebude žádnou překážkou. S elektrickou koloběžkou Scooter TWO LONG RANGE dorazíte vždycky včas, ať už do práce, do školy nebo na schůzku s přáteli. Snadno ji složíte, takže s ní můžete pohodlně cestovat i veřejnou dopravou nebo ji převážet v autě.
 
Nabíjení se provádí pomocí přiloženého nabíjecího adaptéru. Dosahuje maximální rychlosti až 25 km/hodina, přičemž maximální dojezd na jedno nabití je 45 km. Disponuje odpruženým zadním kolem a pevnou hliníkovou konstrukcí.
 
Má dva režimy rychlosti: SPORT (max. 25 km/hodina) a STANDARD (max. 20 km/hodina). Má též funkci tempomatu a LED displej, na kterém můžete sledovat režim, rychlost, stav baterie, osvětlení nebo připojení k bluetooth.
 
Kola tvoří 10 palcové přední a zadní perforované pneumatiky, které zajišťují duální systém brždění - elektrický a mechanický.
 
V aplikaci SENCOR SCOOTER, která je dostupná pro Apple App Store a Google Play, můžete nejen sledovat technický stav koloběžky (dojezd, ujetá vzdálenost, čas provozu, rychlost, stav baterie), ale můžete s její pomocí koloběžku snad uzamknout.
 
Rozměry složené koloběžky: 112 x 44 x 51 cm.
Rozměry rozložené koloběžky: 112 x 44 x 118 cm.
Adaptér: vstupní napětí: 100-240 V AC 50/60 Hz, konektor: průměr 5,5 x 10 mm.
Kapacita baterie: 15 Ah Li-ion.
Vstupní nabíjecí napětí je 42 V.
Doba nabíjení je 9 hodin.
Přístroj disponuje ochranou proti zkratu, přepětí, přebítí a přehřátí.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hloubka: 112 cm
Hmotnost: 16 kg
Materiál: plast, kov
Nosnost: 120 kg
Šířka: 44 cm
Výkon: 400 W
Výška: 118 cm

Katalogové číslo:

 805142
Sdílet
sencor

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít