Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

SodaStream Jet MegaPack Love Raspberry výrobník perlivé vody SodaStream Jet MegaPack Love Raspberry výrobník perlivé vody
Sada velmi populárního výrobníku JET v elegantním bílém provedení doplněná o další dvě červené láhve JET s motivy malin o objemu 1 l. Součástí balení je také příchuť Malina. Příprava je intuitivní a jednoduchá. Kolikrát stlačíte mechanické tlačítko výrobníku, tak jemnou, střední nebo vysokou perlivost vody dosáhnete. Zasyčení ventilu vás upozorní, že je nápoj připraven.Také vložení a vyjmutí láhve je snadné. Láhev stačí jednoduše do výrobníku našroubovat  a je hotovo. K výrobě kvalitního a chutného perlivého nápoje dokonale postačí voda z vašeho kohoutku. Milovníci ochucených nápojů navíc rychle zjistí, že příchutě, které stačí v malém množství přilít do hotové perlivé vody, jsou skvělou alternativou k ochuceným nápojům běžně prodávaným v PET láhvích a často velmi dlouho skladovaných v obchodech. Vaše cesta naopak pokaždé vede ke zcela čerstvému nápoji. A bez dřiny s taháním balíků petek.Jedna jediná bombička stačí až na 80 l perlivé vody! Výměna probíhá obratem, z ruky do ruky, na více než 3 000 místech. Stačí vyšroubovat, vyměnit, zašroubovat – a perlíte dál! Láhve JET malinaSoučástí této sady jsou také další dvě láhve. Jedná se o láhve typu JET s motivy populárních malin. Každá láhev má objem 1 l a víčko i spodní díl jsou v červené barvě. Láhve nejsou určeny pro mytí v myčce a vodě přesahující 50 °C. PříchuťSadu uzavírá originální příchuť SodaStream. Jedná se o nejpopulárnější příchuť ze sortimentu SodaStream příchutí. Z jednoho balení příchuti připravíte až 12 velkých SodaStream láhví hotového nápoje. Poměr ředění je 1:20. Pomůže vám k tomu víčko, které slouží jako odměrka.Jak nápoj připravit? Příchuť vždy přilévejte až do hotové perlivé vody, rozhodně ne už před vložením do výrobníku. Při sycení nápoje by totiž příchuť způsobila napěnění a došlo by k nežádoucímu zalepení mechanismu výrobníku. Láhev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť pomalu nalévejte po stěně. Láhev zavřete a lehce promíchejte. A je to!Obsah balení 1x výrobník perlivé vody JET v bílé barvě 1x bombička s CO2 potravinářským plynem 1x láhev JET 1 l 1x navíc sada 2 láhví JET - Maliny 1x navíc příchuť SodaStream Malina 500 ml
5,0 5
1699

SodaStream Jet MegaPack Love Raspberry výrobník perlivé vody

Doprava zdarma
SodaStream Jet MegaPack Love Raspberry výrobník perlivé vody

SodaStream Jet MegaPack Love Raspberry výrobník perlivé vody

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Sada velmi populárního výrobníku JET v elegantním bílém provedení doplněná o další dvě červené láhve JET s motivy malin o objemu 1 l. Součástí balení je také příchuť Malina. Příprava je intuitivní a jednoduchá. Kolikrát stlačíte mechanické tlačítko výrobníku, tak jemnou, střední nebo vysokou perlivost vody dosáhnete. Zasyčení ventilu vás upozorní, že je nápoj připraven.
 
Také vložení a vyjmutí láhve je snadné. Láhev stačí jednoduše do výrobníku našroubovat  a je hotovo. K výrobě kvalitního a chutného perlivého nápoje dokonale postačí voda z vašeho kohoutku. Milovníci ochucených nápojů navíc rychle zjistí, že příchutě, které stačí v malém množství přilít do hotové perlivé vody, jsou skvělou alternativou k ochuceným nápojům běžně prodávaným v PET láhvích a často velmi dlouho skladovaných v obchodech. Vaše cesta naopak pokaždé vede ke zcela čerstvému nápoji. A bez dřiny s taháním balíků petek.
 
Jedna jediná bombička stačí až na 80 l perlivé vody! Výměna probíhá obratem, z ruky do ruky, na více než 3 000 místech. Stačí vyšroubovat, vyměnit, zašroubovat – a perlíte dál!
 
  • Láhve JET malina
Součástí této sady jsou také další dvě láhve. Jedná se o láhve typu JET s motivy populárních malin. Každá láhev má objem 1 l a víčko i spodní díl jsou v červené barvě. Láhve nejsou určeny pro mytí v myčce a vodě přesahující 50 °C.
 
  • Příchuť
Sadu uzavírá originální příchuť SodaStream. Jedná se o nejpopulárnější příchuť ze sortimentu SodaStream příchutí. Z jednoho balení příchuti připravíte až 12 velkých SodaStream láhví hotového nápoje. Poměr ředění je 1:20. Pomůže vám k tomu víčko, které slouží jako odměrka.
 
Jak nápoj připravit? Příchuť vždy přilévejte až do hotové perlivé vody, rozhodně ne už před vložením do výrobníku. Při sycení nápoje by totiž příchuť způsobila napěnění a došlo by k nežádoucímu zalepení mechanismu výrobníku. Láhev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť pomalu nalévejte po stěně. Láhev zavřete a lehce promíchejte. A je to!
 
Obsah balení
  • 1x výrobník perlivé vody JET v bílé barvě
  • 1x bombička s CO2 potravinářským plynem
  • 1x láhev JET 1 l
  • 1x navíc sada 2 láhví JET - Maliny
  • 1x navíc příchuť SodaStream Malina 500 ml

Parametry a specifikace

Barva: bílá
Materiál: plast
Počet kusů v sadě: 5 ks

Katalogové číslo:

 805100
Sdílet
sodastream

Hodnocení

5,0 (5 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít