Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

3dílná sada skleněných misek AUBURN 3dílná sada skleněných misek AUBURN
Jak univerzální může být miska? Od elegantního podávání svačin až po uskladnění nejrůznějších drobností. Možnosti jsou nekonečné. Tyto misky jsou vyrobené z lahví od vína, které prošly složitým procesem záchrany od odstranění etikety, puknutí, několika způsoby broušení, zaleštěním hrany pomocí plamene, vypískováním spodní části a vyleštěním. Teď čeká ve skladu a těší se, že místo cesty na skládku může znovu sloužit někomu dalšímu a zdobit jeho domov či práci. Dejte těmto starým lahvím na víno jejich vlastní, hezkou a novou funkci.
5,0 1
219

3dílná sada skleněných misek AUBURN

Výprodej
3dílná sada skleněných misek AUBURN 3dílná sada skleněných misek AUBURN 3dílná sada skleněných misek AUBURN 3dílná sada skleněných misek AUBURN

3dílná sada skleněných misek AUBURN

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Jak univerzální může být miska? Od elegantního podávání svačin až po uskladnění nejrůznějších drobností. Možnosti jsou nekonečné. Tyto misky jsou vyrobené z lahví od vína, které prošly složitým procesem záchrany od odstranění etikety, puknutí, několika způsoby broušení, zaleštěním hrany pomocí plamene, vypískováním spodní části a vyleštěním.
 
Teď čeká ve skladu a těší se, že místo cesty na skládku může znovu sloužit někomu dalšímu a zdobit jeho domov či práci. Dejte těmto starým lahvím na víno jejich vlastní, hezkou a novou funkci.

Parametry a specifikace

Barva: hnědá
Hmotnost: 0,48 kg
Materiál: sklo
Myčka: ano
Počet kusů v sadě: 3 ks
Průměr: 9,5 cm
Výška: 7 cm

Katalogové číslo:

 127127
Sdílet

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít