Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Frosch Univerzální octový čistič, 1000 ml Frosch Univerzální octový čistič, 1000 ml
Silný octový čistič si lehce poradí s vodním kamenem, zaschlými skvrnami od mýdla, vody a dalšími nečistotami. Zanechává dlouhotrvající lesk v kuchyni, koupelně i kolem domu. Výrobek je oceněn certifikátem EU ECOLABEL.Ideální kombinace důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně šetrnosti k lidem a životnímu prostředí díky osvědčené a vysoce účinné ingredienci - přírodnímu octu. Je vhodný pro všechny oblasti domácnosti, zejména kuchyň a koupelnu. Zanechává čistotu, brilantní lesk a pohlcuje pachy. Produkt je po použití zcela biologicky rozložitelný. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.
4,0 10
89

Frosch Univerzální octový čistič, 1000 ml

Frosch Univerzální octový čistič, 1000 ml

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Silný octový čistič si lehce poradí s vodním kamenem, zaschlými skvrnami od mýdla, vody a dalšími nečistotami. Zanechává dlouhotrvající lesk v kuchyni, koupelně i kolem domu. Výrobek je oceněn certifikátem EU ECOLABEL.
 
Ideální kombinace důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně šetrnosti k lidem a životnímu prostředí díky osvědčené a vysoce účinné ingredienci - přírodnímu octu. Je vhodný pro všechny oblasti domácnosti, zejména kuchyň a koupelnu. Zanechává čistotu, brilantní lesk a pohlcuje pachy.
 
Produkt je po použití zcela biologicky rozložitelný. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.

Parametry a specifikace

Objem: 1000 ml

Katalogové číslo:

 803416
Sdílet
frosch

Hodnocení

4,0 (10 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít