Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna
Zima dá pleti pořádně zabrat. Dopřejte jí refresh díky obličejové sauně se zrcátkem a LED světlem Orava FI-300!  Inhalace má příznivý vliv na zdraví - zmírňuje pocit stresu a únavy po náročném dni, polevuje napětí mimických svalů a při rýmě a nachlazení uvolňuje nosní a čelní dutiny a zbavuje bolesti.Do 80 ml nádržky naberete vodu, zapojíte ji do elektrické zásuvky, zapnete a domácí wellness pro pleť právě začal. Sauna vytváří vodní páru o teplotě 40 °C. Pokožku hloubkově vymasíruje a hydratuje ji, otevře póry pro efektivnější čištění a připraví pleť pro přijímání živin a blahodárných esencí z výživných krémů a masek a kúr, které si po inhalaci a vyčištění pleti nanesete na obličej a dekolt. Jak bude pleť zářit, dobře uvidíte v kosmetickém zrcátku se zabudovaným LED podsvícením. Zapnete jej jednoduše pomocí dotykového tlačítka.
0,0 0
1569

Orava FI-300 obličejová sauna

Sleva -12% Doprava zdarma
Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna Orava FI-300 obličejová sauna

Orava FI-300 obličejová sauna

Původně: 1 779 Kč | Sleva: 210 Kč 1 569 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 539 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 20 Pohoďáčků

Popis



Zima dá pleti pořádně zabrat. Dopřejte jí refresh díky obličejové sauně se zrcátkem a LED světlem Orava FI-300!  Inhalace má příznivý vliv na zdraví - zmírňuje pocit stresu a únavy po náročném dni, polevuje napětí mimických svalů a při rýmě a nachlazení uvolňuje nosní a čelní dutiny a zbavuje bolesti.
 
Do 80 ml nádržky naberete vodu, zapojíte ji do elektrické zásuvky, zapnete a domácí wellness pro pleť právě začal. Sauna vytváří vodní páru o teplotě 40 °C. Pokožku hloubkově vymasíruje a hydratuje ji, otevře póry pro efektivnější čištění a připraví pleť pro přijímání živin a blahodárných esencí z výživných krémů a masek a kúr, které si po inhalaci a vyčištění pleti nanesete na obličej a dekolt.
 
Jak bude pleť zářit, dobře uvidíte v kosmetickém zrcátku se zabudovaným LED podsvícením. Zapnete jej jednoduše pomocí dotykového tlačítka.

Parametry a specifikace

Barva: růžová
Hloubka: 18,5 cm
Hmotnost: 0,9 kg
Materiál: plast + sklo
Příkon: 280 W
Šířka: 14 cm
Výška: 20 cm

Katalogové číslo:

 358609
Sdílet
orava

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt má 1 dotaz

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít