Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Koziol Box set s příborem PASCAL READY, modrá Koziol Box set s příborem PASCAL READY, modrá
Příprava jídla je kultovní záležitost a tyto praktické krabičky budou vašim ideálním pomocníkem. Domácí jídlo na cesty je in a navíc chrání životní prostředí, protože se vyhnete spoustě jednorázových obalů. S PASCAL READY je nyní k dispozici inteligentní nádobí, které si můžete vychutnat. Systém je dobře promyšlený, protože tři krabice lze do sebe dokonale zasunout. Takto se salát, wrapy, ovoce, ořechy, zeleninové tyčinky a krutony od sebe úhledně oddělí a jídlo zůstane chutné až do snězení. Kompaktní příbory KLIKK najdou své místo ve velké krabičce a dokonale završí sadu krabičky na oběd. Díky modulárnímu systému lze váš vlastní bento box každý den překonfigurovat a přizpůsobit příslušnému receptu. PASCAL READY je vyroben z nového organického materiálu koziol s přírodní celulózou: šetrný k životnímu prostředí, bezpečný pro potraviny, 100% recyklovatelný, absolutně bez škodlivých látek, bez formaldehydu nebo BPA. Navíc je extrémně odolný, robustní a samozřejmě vhodný do myčky. Výroba v Německu také umožňuje aktivní snižování CO2 prostřednictvím krátkých přepravních tras a využívání zelené elektřiny.
0,0 0
479

Koziol Box set s příborem PASCAL READY, modrá

Koziol Box set s příborem PASCAL READY, modrá

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Příprava jídla je kultovní záležitost a tyto praktické krabičky budou vašim ideálním pomocníkem. Domácí jídlo na cesty je in a navíc chrání životní prostředí, protože se vyhnete spoustě jednorázových obalů. S PASCAL READY je nyní k dispozici inteligentní nádobí, které si můžete vychutnat. Systém je dobře promyšlený, protože tři krabice lze do sebe dokonale zasunout.
 
Takto se salát, wrapy, ovoce, ořechy, zeleninové tyčinky a krutony od sebe úhledně oddělí a jídlo zůstane chutné až do snězení. Kompaktní příbory KLIKK najdou své místo ve velké krabičce a dokonale završí sadu krabičky na oběd. Díky modulárnímu systému lze váš vlastní bento box každý den překonfigurovat a přizpůsobit příslušnému receptu.
 
PASCAL READY je vyroben z nového organického materiálu koziol s přírodní celulózou: šetrný k životnímu prostředí, bezpečný pro potraviny, 100% recyklovatelný, absolutně bez škodlivých látek, bez formaldehydu nebo BPA. Navíc je extrémně odolný, robustní a samozřejmě vhodný do myčky. Výroba v Německu také umožňuje aktivní snižování CO2 prostřednictvím krátkých přepravních tras a využívání zelené elektřiny.

Parametry a specifikace

Barva: modrá
Hloubka: 16,6 cm
Materiál: plast
Myčka: ano
Šířka: 23,2 cm
Výška: 6,2 cm

Katalogové číslo:

 125937
Sdílet
koziol

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít