Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem
Při přípravě zmrzliny “tak jak má být“ je nutná kombinace chlazení a míchání, kterou umožňuje vestavěný kompresor. Směs vložená do hliníkové nádoby je po dobu procesu přípravy míchána a namražována, což dává vznik krémové a nadýchané zmrzlině. S tímto zmrzlinovačem takovéto zmrzliny dosáhnete během několika málo minut spuštěním automatického programu. Další dva programy (pouze míchání nebo pouze chlazení) slouží k doladění zmrzliny, aby byla přesně dle vašich představ.Zmrzlinovač disponuje přehledným LCD displejem, otočným ovladačem a pouze třemi tlačítky, takže obsluha je velmi snadná.Tento šikovný pomocník není vhodný pouze pro přípravu zmrzliny, ale perfektně obstojí také při přípravě sorbetu, šerbetu, gelata nebo zmrazeného jogurtu.Vlastnosti: plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem možnost volby ze 3 programů: automatická příprava zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut chlazení zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut míchání zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut pro přípravu až 2 litrů výborné zmrzliny, sorbetu nebo zmrazeného jogurtu rychlá příprava lahodné zmrzliny do 1 hodiny objem nádoby: 2 l materiál nádoby: eloxovaný hliník * ZDARMA: kleště na zmrzlinové kopečky elegantní design z broušené nerez oceli vyjímatelná nádoba bez nutnosti namražování v mrazáku po dokončení ještě hodinu udržuje zmrzlinu v chladu průhledné víko s otvorem pro přidávání surovin přehledný LCD displej ukazuje čas, teplotu i program balení včetně: kleští na kopečky a odměrky chladivo: R134a (60g) - tento fluorovaný skleníkový plyn je zahrnut v Kjotském protokoluElexovaný hliník se vyznačuje vyšší odolností vůči vlivům okolí, vyšší mechanickou odolností proti otěru a tedy dlouhou životností.
4,5 3
7989

DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem

Doprava zdarma
DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem

DOMO DO9201I zmrzlinovač s kompresorem

3 hodnocení
7 989 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 7 989 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pondělí 22. 04. 2024
Nákupem získáte 143 Pohoďáčků

Popis



Při přípravě zmrzliny “tak jak má být“ je nutná kombinace chlazení a míchání, kterou umožňuje vestavěný kompresor. Směs vložená do hliníkové nádoby je po dobu procesu přípravy míchána a namražována, což dává vznik krémové a nadýchané zmrzlině. S tímto zmrzlinovačem takovéto zmrzliny dosáhnete během několika málo minut spuštěním automatického programu. Další dva programy (pouze míchání nebo pouze chlazení) slouží k doladění zmrzliny, aby byla přesně dle vašich představ.

Zmrzlinovač disponuje přehledným LCD displejem, otočným ovladačem a pouze třemi tlačítky, takže obsluha je velmi snadná.

Tento šikovný pomocník není vhodný pouze pro přípravu zmrzliny, ale perfektně obstojí také při přípravě sorbetu, šerbetu, gelata nebo zmrazeného jogurtu.
 
Vlastnosti:
  • plně automatický zmrzlinovač s vestavěným kompresorem
  • možnost volby ze 3 programů:
    • automatická příprava zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut
    • chlazení zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut
    • míchání zmrzliny v rozmezí: od 5 - 60 minut
  • pro přípravu až 2 litrů výborné zmrzliny, sorbetu nebo zmrazeného jogurtu
  • rychlá příprava lahodné zmrzliny do 1 hodiny
  • objem nádoby: 2 l
  • materiál nádoby: eloxovaný hliník *
  • ZDARMA: kleště na zmrzlinové kopečky
  • elegantní design z broušené nerez oceli
  • vyjímatelná nádoba bez nutnosti namražování v mrazáku
  • po dokončení ještě hodinu udržuje zmrzlinu v chladu
  • průhledné víko s otvorem pro přidávání surovin
  • přehledný LCD displej ukazuje čas, teplotu i program
  • balení včetně: kleští na kopečky a odměrky
  • chladivo: R134a (60g) - tento fluorovaný skleníkový plyn je zahrnut v Kjotském protokolu
 
Elexovaný hliník se vyznačuje vyšší odolností vůči vlivům okolí, vyšší mechanickou odolností proti otěru a tedy dlouhou životností.

Parametry a specifikace

Hloubka: 41 cm
Hmotnost: 13 kg
Materiál: nerez + plast
Příkon: 180 W
Šířka: 27 cm
Výška: 25 cm

Katalogové číslo:

 120672
Sdílet
domo

Hodnocení

4,5 (3 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít