Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Orion Přenosný box s víkem Grey Orion Přenosný box s víkem Grey
Praktický hranatý box z PP plastu v šedé barvě, s transparentním víkem, je určen ke snadnému přenášení, převážení potravin. Ať už je to narozeninový dort, který se díky zaoblenému středu pohodlně vejde do boxu, nebo obdélníkový řez či koláč. Hodí se i k přepravě chlebíčků, rolád a jednohubek, připravených na oslavu, návštěvu či piknik v zahradě nebo parku. Ty lze s boxem vložit jednoduše do chladničky. Dovnitř se perfektně vejde i kulatá forma na pečení koláče průměru 27,5 cm, plechová forma Flat průměru 27 cm nebo nepřilnavá forma Grande průměru 28 cm. Víko je opatřeno 4 klipy pro pevné uzavření a uchem pro pohodlné nošení. Celý box je odolný teplotám od -25 °C do +95 °C a lze jej mýt v myčce nádobí.
4,0 9
229

Orion Přenosný box s víkem Grey

Orion Přenosný box s víkem Grey

9 hodnocení
229 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 229 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 6 Pohoďáčků

Popis



Praktický hranatý box z PP plastu v šedé barvě, s transparentním víkem, je určen ke snadnému přenášení, převážení potravin. Ať už je to narozeninový dort, který se díky zaoblenému středu pohodlně vejde do boxu, nebo obdélníkový řez či koláč. Hodí se i k přepravě chlebíčků, rolád a jednohubek, připravených na oslavu, návštěvu či piknik v zahradě nebo parku. Ty lze s boxem vložit jednoduše do chladničky.
 
Dovnitř se perfektně vejde i kulatá forma na pečení koláče průměru 27,5 cm, plechová forma Flat průměru 27 cm nebo nepřilnavá forma Grande průměru 28 cm. Víko je opatřeno 4 klipy pro pevné uzavření a uchem pro pohodlné nošení. Celý box je odolný teplotám od -25 °C do +95 °C a lze jej mýt v myčce nádobí.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Hloubka: 34,5 cm
Materiál: plast
Myčka: ano
Šířka: 45 cm
Výška: 9,5 cm

Katalogové číslo:

 126234
Sdílet
orion

Hodnocení

4,0 (9 hodnocení)
88 % zákazníků doporučuje
3 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít