Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Cattara Čelová svítilna LED Zoom 180 lm Cattara Čelová svítilna LED Zoom 180 lm
Voděodolná lehká čelovka s 3 W LED diodou CREE XP-E , která nabídne dosvit až do vzdálenosti 200 metrů. Světelný tok je 180 lm. Je vybavena funkcí Zoom, kdy ručním vysunutím čočky dochází k dosvitu do delších vzdáleností a naopak při zasunutí čočky k rozptylu světla. Čelovka nabízí tři standardní režimy, a to plný svit, úsporný svit a blikání. Mezi jednotlivými režimy se přepíná pomocí vypínacího tlačítka na vrchní části čelovky. Napájení je řešeno třemi AAA bateriemi a s nimi je na úplný světelný režim naměřená výdrž 4 hodiny. Baterie se umisťují do pouzdra, které je umístěno ze zadu na týlu hlavy a je propojeno se samotným osvětlením pomocí natahovacího kabelu, který je veden po jednom ze tří upínacích popruhů. Baterie nejsou součástí balení.Čelovka má navíc stupeň krytí IP44, je tedy odolná proti stříkající vodě.
4,5 6
179

Cattara Čelová svítilna LED Zoom 180 lm

Cattara Čelová svítilna LED Zoom 180 lm

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Voděodolná lehká čelovka s 3 W LED diodou CREE XP-E , která nabídne dosvit až do vzdálenosti 200 metrů. Světelný tok je 180 lm.
 
Je vybavena funkcí Zoom, kdy ručním vysunutím čočky dochází k dosvitu do delších vzdáleností a naopak při zasunutí čočky k rozptylu světla.
 
Čelovka nabízí tři standardní režimy, a to plný svit, úsporný svit a blikání. Mezi jednotlivými režimy se přepíná pomocí vypínacího tlačítka na vrchní části čelovky.
 
Napájení je řešeno třemi AAA bateriemi a s nimi je na úplný světelný režim naměřená výdrž 4 hodiny. Baterie se umisťují do pouzdra, které je umístěno ze zadu na týlu hlavy a je propojeno se samotným osvětlením pomocí natahovacího kabelu, který je veden po jednom ze tří upínacích popruhů. Baterie nejsou součástí balení.
 
Čelovka má navíc stupeň krytí IP44, je tedy odolná proti stříkající vodě.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hmotnost: 0,15 kg
Materiál: plast

Katalogové číslo:

 680293
Sdílet
cattara

Hodnocení

4,5 (6 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít