Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Vitility VIT-70210470 sada víček s hubicí na hrnek Vitility VIT-70210470 sada víček s hubicí na hrnek
Kontrolu nad svými pohyby můžete ztratit z různých důvodů a někdy se proto může stát, že svůj šálek nebo sklenici převrhnete. Nyní existuje několik kelímků, které zabrání rozlití, pokud jej převrhnete. Ak občas neradi pijete ze speciálního kelímku nebo si svůj kelímek nechcete brát všude s sebou, proto má VITILITY CupCap. CupCap je flexibilní víčko s integrovaným brčkem. Dodává se ve 2 velikostech: Malý má průměr 55 mm a je vhodný pro šálky a sklenice o průměru 55 až 75 mm. Velký má průměr 75 mm a je vhodný pro sklenice a šálky o průměru 70 až 100 mm.CupCap natáhnete přes sklenici nebo šálek tak, aby byl vršek zakrytý. Díky protiskluzovému efektu materiálu CupCap "neodstřeluje". A protože jsou sklenice nebo šálek správně uzavřeny, zabráníte rozlití, pokud se sklenice nebo šálek převrhne.Vlastnosti: vhodné pro standardní sklenice a šálky zabraňuje rozlití zabraňuje pronikání hmyzu do vašeho nápoje dvě flexibilní víčka CupCaps (malá a velká) se hodí na každý šálek, sklenici nebo plechovku CupCap má integrované brčko, které lze složit zajistí, aby šálek, sklenice nebo plechovka při pádu nevytekly víčka lze použít na teplé i studené nápoje
5,0 1
299

Vitility VIT-70210470 sada víček s hubicí na hrnek

Vitility VIT-70210470 sada víček s hubicí na hrnek

1 hodnocení
299 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 299 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: zítra
Nákupem získáte 6 Pohoďáčků

Popis



Kontrolu nad svými pohyby můžete ztratit z různých důvodů a někdy se proto může stát, že svůj šálek nebo sklenici převrhnete. Nyní existuje několik kelímků, které zabrání rozlití, pokud jej převrhnete. Ak občas neradi pijete ze speciálního kelímku nebo si svůj kelímek nechcete brát všude s sebou, proto má VITILITY CupCap.
 
CupCap je flexibilní víčko s integrovaným brčkem. Dodává se ve 2 velikostech: Malý má průměr 55 mm a je vhodný pro šálky a sklenice o průměru 55 až 75 mm. Velký má průměr 75 mm a je vhodný pro sklenice a šálky o průměru 70 až 100 mm.
 
CupCap natáhnete přes sklenici nebo šálek tak, aby byl vršek zakrytý. Díky protiskluzovému efektu materiálu CupCap "neodstřeluje". A protože jsou sklenice nebo šálek správně uzavřeny, zabráníte rozlití, pokud se sklenice nebo šálek převrhne.
 
Vlastnosti:
  • vhodné pro standardní sklenice a šálky
  • zabraňuje rozlití
  • zabraňuje pronikání hmyzu do vašeho nápoje
  • dvě flexibilní víčka CupCaps (malá a velká) se hodí na každý šálek, sklenici nebo plechovku
  • CupCap má integrované brčko, které lze složit
  • zajistí, aby šálek, sklenice nebo plechovka při pádu nevytekly
  • víčka lze použít na teplé i studené nápoje

Parametry a specifikace

Materiál: plast
Myčka: ano
Počet kusů v sadě: 2 ks

Katalogové číslo:

 358761
Sdílet
vitility

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít