Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm
Přenosné ohniště na dřevo Etna je vhodné na terasy a zahrady. Konstrukce ohniště je vyrobena z kvalitní oceli s vysokoteplotním černým mosazným nátěrem. Rošt je z ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Speciálně tvarovaný poklop s pletivem poslouží jako ochrana před jiskrami, což výrazně zvyšuje bezpečnost a pohodlí. Přiložen je i kovový pohrabáč s dřevěnou rukojetí, který lze použít jak k urovnání ohně, tak i k snadnému sundání poklopu. Ohniště je vybaveno okrajovým prstencem, který slouží jako madlo pro přenášení. Pro zajištění ještě větší stability jsou nohy ohniště navzájem propojeny.
4,0 17
1209

Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm

Sleva -56%
Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm
Tento produkt si právě prohlíží 5 zákazníků

Cattara Ohniště Etna s poklopem, pr. 61 cm

17 hodnocení
Původně: 2 749 Kč | Sleva: 1 540 Kč 1 209 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 209 Kč
Dostupnost: Skladem 2 ks
U vás: pozítří
Nákupem získáte 16 Pohoďáčků

Popis



Přenosné ohniště na dřevo Etna je vhodné na terasy a zahrady.
 
Konstrukce ohniště je vyrobena z kvalitní oceli s vysokoteplotním černým mosazným nátěrem. Rošt je z ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou. Speciálně tvarovaný poklop s pletivem poslouží jako ochrana před jiskrami, což výrazně zvyšuje bezpečnost a pohodlí.
 
Přiložen je i kovový pohrabáč s dřevěnou rukojetí, který lze použít jak k urovnání ohně, tak i k snadnému sundání poklopu. Ohniště je vybaveno okrajovým prstencem, který slouží jako madlo pro přenášení. Pro zajištění ještě větší stability jsou nohy ohniště navzájem propojeny.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Materiál: ocel
Průměr: 61 cm
Šířka: 81 cm
Výška: 28 cm

Katalogové číslo:

 680281
Sdílet
cattara

Hodnocení

4,0 (17 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
6 recenzí

Dotazy

Tento produkt má 3 dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít