Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka
Nahřívací dečka TrueLife je ideální pro chladné dny. Jednoduše ji zapnete a během okamžiku vám poskytne příjemné zahřátí. Je použitelná nejen do postele, ale i k posezení u televize a potěší hlavně ty, kteří jsou zimomřiví, nebo mají syndrom studených nohou. Teplo působí pozitivně na uvolnění svalů a může pomoct při bolestech zad, při únavě po sportu a dalších problémech pohybového aparátu. Teplotu nahřívání si zvolíte sami ze tří nabízených úrovní. Při používání dečky se nemusíte bát přehřátí či dokonce popálenin. Dečka je vybavená dvěma bezpečnostními funkcemi – časovačem a funkcí automatického vypnutí. Díky tomu si sama hlídá svou teplotu. Před případným znečištěním ji ochrání povlak, který lze snadno prát v pračce. Jeho povrch je vyrobený z hebkého microfleecu, příjemného na dotek. HeatBlanket 0403 nabídne i finanční benefit v podobě úspory za energie. Zahřeje vás totiž mnohonásobně levněji, než vyhřívání místnosti přímotopem.Minimální nastavená teplota je 35 °C, maximální pak 40 °C.
4,5 5
699

TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka

Sleva -12%
TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka

TrueLife HeatBlanket 0403 nahřívací deka

5 hodnocení
Původně: 790 Kč | Sleva: 91 Kč 699 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 499 Kč
Dostupnost: Skladem 1 ks
U vás: úterý 23. 04. 2024
Nákupem získáte 11 Pohoďáčků

Popis



Nahřívací dečka TrueLife je ideální pro chladné dny. Jednoduše ji zapnete a během okamžiku vám poskytne příjemné zahřátí. Je použitelná nejen do postele, ale i k posezení u televize a potěší hlavně ty, kteří jsou zimomřiví, nebo mají syndrom studených nohou. Teplo působí pozitivně na uvolnění svalů a může pomoct při bolestech zad, při únavě po sportu a dalších problémech pohybového aparátu.
 
Teplotu nahřívání si zvolíte sami ze tří nabízených úrovní. Při používání dečky se nemusíte bát přehřátí či dokonce popálenin. Dečka je vybavená dvěma bezpečnostními funkcemi – časovačem a funkcí automatického vypnutí. Díky tomu si sama hlídá svou teplotu.
 
Před případným znečištěním ji ochrání povlak, který lze snadno prát v pračce. Jeho povrch je vyrobený z hebkého microfleecu, příjemného na dotek. HeatBlanket 0403 nabídne i finanční benefit v podobě úspory za energie. Zahřeje vás totiž mnohonásobně levněji, než vyhřívání místnosti přímotopem.
 
Minimální nastavená teplota je 35 °C, maximální pak 40 °C.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Délka: 40 cm
Délka přívodního kabelu: 3,3 m
Hmotnost: 0,3 kg
Rozměry: 30 x 40 cm
Šířka: 30 cm
Výkon: 100 W

Katalogové číslo:

 358875
Sdílet
truelife

Hodnocení

4,5 (5 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
2 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít