Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

VS Rychlotest Alergie-totální IgE VS Rychlotest Alergie-totální IgE
Kýcháte, svědí vás oči, teče vám z nosu, či máte vyrážku? Nevíte, zda vaše zdravotní problémy způsobuje alergie, infekce nebo například virus? Získejte okamžitou a spolehlivou odpověď pomocí testu VITAMIN STATION Alergie - kompletní IgE! Jak to celé funguje? Jedinci s alergií (přecitlivělostí) na různé látky (pyl, prach, peří, potraviny, srst zvířat atd.) mají v krvi abnormálně vysoké hladiny protilátek IgE – imunoglobulin E. Alergie může být nejen vrozená, ale čím dál častěji vzniká také během života, ať už v dětství či dospělosti. Hlavními příznaky přecitlivělosti je zčervenání kůže, vyrážka, slzení, kýchání, pálení v nose nebo otok. Tyto příznaky si můžete snadno splést s příznaky virových či bakteriálních infekcí jako je chřipka, nachlazení, angína apod. Pokud vás tedy tyto potíže provázejí delší dobu, je důležité prověřit, zda není hladina IgE příliš vysoká nebo sklon k alergii dědičný. Pokud hladina imunoglobulinu E překročí průměrnou hodnotu, je na místě vyhledat lékaře, který vám pomůže určit konkrétní alergen a předepíše individuální léčbu.Tento test je určený výhradně pro in vitro diagnostické použití. NEPOLYKEJTE. Před provedením testu si pozorně přečtěte pokyny. Test je možné vyhodnotit pouze při pečlivém dodržení pokynů k použití. Pečlivě dodržujte množství krve, pufru a dobu potřebnou k vyhodnocení. Test uchovávejte při teplotě +4 °C - +30 °C. Nezmrazujte. Nepoužívejte test po uplynutí data použitelnosti uvedeného na obalu a ochranném sáčku, anebo pokud je tento sáček poškozený. Test je určený na jednorázové použití, nepoužívejte opakovaně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití můžete všechny části zlikvidovat v domácím odpadu. Hlavní vlastnosti: samodiagnostický test na hladinu IgE v krvi jednoduché a rychlé použití výsledek už za 10 minut spolehlivost 97 % balení obsahuje veškerý materiál potřebný k provedení testu
0,0 0
399

VS Rychlotest Alergie-totální IgE

VS Rychlotest Alergie-totální IgE

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Kýcháte, svědí vás oči, teče vám z nosu, či máte vyrážku? Nevíte, zda vaše zdravotní problémy způsobuje alergie, infekce nebo například virus? Získejte okamžitou a spolehlivou odpověď pomocí testu VITAMIN STATION Alergie - kompletní IgE!

Jak to celé funguje? Jedinci s alergií (přecitlivělostí) na různé látky (pyl, prach, peří, potraviny, srst zvířat atd.) mají v krvi abnormálně vysoké hladiny protilátek IgE – imunoglobulin E. Alergie může být nejen vrozená, ale čím dál častěji vzniká také během života, ať už v dětství či dospělosti. Hlavními příznaky přecitlivělosti je zčervenání kůže, vyrážka, slzení, kýchání, pálení v nose nebo otok. Tyto příznaky si můžete snadno splést s příznaky virových či bakteriálních infekcí jako je chřipka, nachlazení, angína apod. Pokud vás tedy tyto potíže provázejí delší dobu, je důležité prověřit, zda není hladina IgE příliš vysoká nebo sklon k alergii dědičný. Pokud hladina imunoglobulinu E překročí průměrnou hodnotu, je na místě vyhledat lékaře, který vám pomůže určit konkrétní alergen a předepíše individuální léčbu.

Tento test je určený výhradně pro in vitro diagnostické použití. NEPOLYKEJTE. Před provedením testu si pozorně přečtěte pokyny. Test je možné vyhodnotit pouze při pečlivém dodržení pokynů k použití. Pečlivě dodržujte množství krve, pufru a dobu potřebnou k vyhodnocení. Test uchovávejte při teplotě +4 °C - +30 °C. Nezmrazujte. Nepoužívejte test po uplynutí data použitelnosti uvedeného na obalu a ochranném sáčku, anebo pokud je tento sáček poškozený. Test je určený na jednorázové použití, nepoužívejte opakovaně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití můžete všechny části zlikvidovat v domácím odpadu.

Hlavní vlastnosti:
  • samodiagnostický test na hladinu IgE v krvi
  • jednoduché a rychlé použití
  • výsledek už za 10 minut
  • spolehlivost 97 %
  • balení obsahuje veškerý materiál potřebný k provedení testu

Katalogové číslo:

 358856
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít