Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

VS Rychlotest Streptococcus A VS Rychlotest Streptococcus A
Vitamin Station Rychlotest Streptococcus A. Hemolytický streptokok skupiny A (známý též jako Streptococcus pyogenes) je nejčastější bakteriální příčinou akutní faryngitidy a je také zodpovědný za některé kožní infekce, jako jsou impetigo a erysipel.Většina bolestí v krku je způsobena virovými infekcemi, které se vyléčí samy bez antibiotické léčby, která by byla v těchto případech zbytečná. Infekce způsobená streptokokem A někdy mohou odeznít během několika dnů bez léčby, ale lékaři předepisují antibiotika, aby předešly souvisejícím možným závažným komplikacím, jako je revmatická horečka nebo akutní glomerulonefritida.Test na Streptococcus A je specifický imunologický test pro detekci streptokokových bakterií skupiny A při infekci horních cest dýchacích. Pomáhá rychle zjistit, zda je bolest v krku způsobena streptokokem A nebo jinými původci (obvykle viry), které nevyžadují antibiotickou léčbu. Balení obsahuje 1 ks.
5,0 1
349

VS Rychlotest Streptococcus A

VS Rychlotest Streptococcus A

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Vitamin Station Rychlotest Streptococcus A. Hemolytický streptokok skupiny A (známý též jako Streptococcus pyogenes) je nejčastější bakteriální příčinou akutní faryngitidy a je také zodpovědný za některé kožní infekce, jako jsou impetigo a erysipel.
 
Většina bolestí v krku je způsobena virovými infekcemi, které se vyléčí samy bez antibiotické léčby, která by byla v těchto případech zbytečná. Infekce způsobená streptokokem A někdy mohou odeznít během několika dnů bez léčby, ale lékaři předepisují antibiotika, aby předešly souvisejícím možným závažným komplikacím, jako je revmatická horečka nebo akutní glomerulonefritida.
 
Test na Streptococcus A je specifický imunologický test pro detekci streptokokových bakterií skupiny A při infekci horních cest dýchacích. Pomáhá rychle zjistit, zda je bolest v krku způsobena streptokokem A nebo jinými původci (obvykle viry), které nevyžadují antibiotickou léčbu. Balení obsahuje 1 ks.

Katalogové číslo:

 358866
Sdílet

Hodnocení

5,0 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít