Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI
Vakuová svářečka PROFI Concept VA0060 s integrovanou fólií prodlouží životnost vašich potravin. Zamezí přístupu vzduchu, čímž zabraňuje ztrátě důležitých látek obsažených v potravinách a současně uchová jejich čerstvou chuť a aroma. Tímto způsobem skladování potravin zároveň šetříte místo ve vaší lednici i mrazáku. Vakuování můžete využít také při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa. Vakuová svářečka VA0060 je osazena kvalitním DC motorem, který se podílí na skvělém výkonu. Disponuje podtlakem 0,85 barů a dvojitým svárem pro perfektního utěsnění. Nabízí 7 provozních režimů. Umožňuje vakuování suchých i vlhkých potravin a vakuování potravin v dózách. Každá funkce má své vlastní tlačítko, takže ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.Vac and seal - touto funkcí spustíte automatické odsávání vzduchu a následné svaření sáčku.Pulse vacuum - tímto tlačítkem budete mít přesnou kontrolu nad odsáváním. Jeho stisknutím odsávání spustíte, uvolněním bude odsávání přerušeno. Můžete si tak přesně regulovat podtlak v sáčku. Díky tomu zamezíte např. rozmačkání křehkých potravin.Sealing time a Pressure - funkcí Sealing time nastavíte nejvhodnější čas odsávání podle struktury potravin: Dry – pro suché potraviny, Moist – pro středně mokré potraviny, Extended – pro mokré potraviny s větším množstvím tekutin. Funkce Pressure slouží k nastavení vhodného tlaku odsávání: Normal button – pro standardní tlak, Gentle button – mírnější tlak odsávání pro křehké potraviny.Manual seal - slouží pro zatavení fólie. Během této funkce svářečka neodsává vzduch, pouze svaří sáček. Při stisknutí v průběhu odsávání v programu Vac and seal vakuovačka přestane odsávat a začne svářet.Marinate - marinování ve vakuu je nejlepší a nejzdravější způsob uchování masa před grilováním. Vakuování způsobí, že se póry masa otevřou a lépe absorbují marinádu, takže je maso rychleji nachystané k přípravě. Pokud marinujete maso ve vakuovacích nádobách, funkce Marinate nastaví ideální tlak pro odsávání.Parametry: DC motor pro maximální výkon horní kryt z tmavého nerezu přehledný displej s přednastavenými programy 2,5 mm široký dvojitý svár pro maximální utěsnění správné umístění vakuovací fólie zajistí zaklapávací madlo podtlak: 0,85 barPříslušenství:Součástí balení je vakuovací fólie, odsávací hadička a řezací nůž.
0,0 0
2999

Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI

Doprava zdarma
Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI

Concept VA0060 vakuová svářečka fólií PROFI

2 999 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 999 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pátek 26. 04. 2024
Nákupem získáte 45 Pohoďáčků

Popis



Vakuová svářečka PROFI Concept VA0060 s integrovanou fólií prodlouží životnost vašich potravin. Zamezí přístupu vzduchu, čímž zabraňuje ztrátě důležitých látek obsažených v potravinách a současně uchová jejich čerstvou chuť a aroma. Tímto způsobem skladování potravin zároveň šetříte místo ve vaší lednici i mrazáku. Vakuování můžete využít také při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa.
 
Vakuová svářečka VA0060 je osazena kvalitním DC motorem, který se podílí na skvělém výkonu. Disponuje podtlakem 0,85 barů a dvojitým svárem pro perfektního utěsnění. Nabízí 7 provozních režimů. Umožňuje vakuování suchých i vlhkých potravin a vakuování potravin v dózách. Každá funkce má své vlastní tlačítko, takže ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.
 
Vac and seal - touto funkcí spustíte automatické odsávání vzduchu a následné svaření sáčku.
 
Pulse vacuum - tímto tlačítkem budete mít přesnou kontrolu nad odsáváním. Jeho stisknutím odsávání spustíte, uvolněním bude odsávání přerušeno. Můžete si tak přesně regulovat podtlak v sáčku. Díky tomu zamezíte např. rozmačkání křehkých potravin.
 
Sealing time a Pressure - funkcí Sealing time nastavíte nejvhodnější čas odsávání podle struktury potravin: Dry – pro suché potraviny, Moist – pro středně mokré potraviny, Extended – pro mokré potraviny s větším množstvím tekutin. Funkce Pressure slouží k nastavení vhodného tlaku odsávání: Normal button – pro standardní tlak, Gentle button – mírnější tlak odsávání pro křehké potraviny.
 
Manual seal - slouží pro zatavení fólie. Během této funkce svářečka neodsává vzduch, pouze svaří sáček. Při stisknutí v průběhu odsávání v programu Vac and seal vakuovačka přestane odsávat a začne svářet.
 
Marinate - marinování ve vakuu je nejlepší a nejzdravější způsob uchování masa před grilováním. Vakuování způsobí, že se póry masa otevřou a lépe absorbují marinádu, takže je maso rychleji nachystané k přípravě. Pokud marinujete maso ve vakuovacích nádobách, funkce Marinate nastaví ideální tlak pro odsávání.
 
Parametry:
  • DC motor pro maximální výkon
  • horní kryt z tmavého nerezu
  • přehledný displej s přednastavenými programy
  • 2,5 mm široký dvojitý svár pro maximální utěsnění
  • správné umístění vakuovací fólie zajistí zaklapávací madlo
  • podtlak: 0,85 bar
 
Příslušenství:
Součástí balení je vakuovací fólie, odsávací hadička a řezací nůž.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Hloubka: 20,5 cm
Hmotnost: 3,1 kg
Příkon: 130 W
Šířka: 40 cm
Výška: 12,6 cm

Katalogové číslo:

 358617
Sdílet
concept

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít