Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Vitility VIT-70510370 popruh s madlem pro vystupování z auta Vitility VIT-70510370 popruh s madlem pro vystupování z auta
Pokud jste méně mobilní, může být obtížné nastoupit a vystoupit z auta. Vyžaduje to hodně úsilí a energie. Často jste již před odjezdem vyčerpáni a díky tomu je cesta méně zábavná. VITILITY má několik nástrojů, které usnadňují nastupování nebo vystupování z auta. Jednou z těchto pomůcek je popruh s madlem pro vystupování z auta. Popruh s madlem usnadňuje vystoupení z auta. Problém, který se často vyskytuje je, že nemáte žádnou podporu abyste vstali. Chcete-li použít popruh s madlem, připevněte jej k rámu dveří nad oknem. Sklopením okna můžete popruh umístit kolem rámu automobilu. Díky zapínání na přezku se snadno připevňuje. Nylonový pásek je také nastavitelný a velmi odolný, takže je vhodný pro dlouhodobé použití. Popruh s madlem je vybaven pohodlnou rukojetí.
0,0 0
429

Vitility VIT-70510370 popruh s madlem pro vystupování z auta

Vitility VIT-70510370 popruh s madlem pro vystupování z auta

429 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 429 Kč
Dostupnost: Na objednávku
Nákupem získáte 8 Pohoďáčků

Popis



Pokud jste méně mobilní, může být obtížné nastoupit a vystoupit z auta. Vyžaduje to hodně úsilí a energie. Často jste již před odjezdem vyčerpáni a díky tomu je cesta méně zábavná. VITILITY má několik nástrojů, které usnadňují nastupování nebo vystupování z auta. Jednou z těchto pomůcek je popruh s madlem pro vystupování z auta.
 
Popruh s madlem usnadňuje vystoupení z auta. Problém, který se často vyskytuje je, že nemáte žádnou podporu abyste vstali. Chcete-li použít popruh s madlem, připevněte jej k rámu dveří nad oknem. Sklopením okna můžete popruh umístit kolem rámu automobilu. Díky zapínání na přezku se snadno připevňuje. Nylonový pásek je také nastavitelný a velmi odolný, takže je vhodný pro dlouhodobé použití. Popruh s madlem je vybaven pohodlnou rukojetí.

Parametry a specifikace

Barva: černá
Materiál: nylon

Katalogové číslo:

 358807
Sdílet
vitility

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít