Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

AMS 1171 stolní kyvadlové hodiny, 23 cm AMS 1171 stolní kyvadlové hodiny, 23 cm
Luxusní stolní kyvadlové hodiny s chromovými doplňky ozvláštní váš obývací pokoj a také skvěle zapadnou do interiéru pracovny. Kombinace minerálního skla, kovu, masivního bukového dřeva a elegantního zpracování dělá z hodin designový kousek pro interiér vašeho domova. Quartzový hodinový strojek na baterii. Prodloužená záruka na 3 roky! Nástěnné, stolní a podlahové hodiny AMS jsou spojením elegance a precizní německé kvality. Do detailu propracované hodiny AMS jsou vyráběny již více jak 100 let v německém Schwarzwaldu. Německé hodiny AMS jsou hodiny s trvalou hodnotou.
0,0 0
3490

AMS 1171 stolní kyvadlové hodiny, 23 cm

Doprava zdarma
AMS 1171 stolní kyvadlové hodiny, 23 cm

AMS 1171 stolní kyvadlové hodiny, 23 cm

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Luxusní stolní kyvadlové hodiny s chromovými doplňky ozvláštní váš obývací pokoj a také skvěle zapadnou do interiéru pracovny. Kombinace minerálního skla, kovu, masivního bukového dřeva a elegantního zpracování dělá z hodin designový kousek pro interiér vašeho domova.
 
Quartzový hodinový strojek na baterii. Prodloužená záruka na 3 roky!
 
Nástěnné, stolní a podlahové hodiny AMS jsou spojením elegance a precizní německé kvality. Do detailu propracované hodiny AMS jsou vyráběny již více jak 100 let v německém Schwarzwaldu. Německé hodiny AMS jsou hodiny s trvalou hodnotou.

Parametry a specifikace

Barva: hnědá
Hloubka: 6 cm
Materiál: kov + sklo
Šířka: 17 cm
Výška: 23 cm

Katalogové číslo:

 694831
Sdílet
ams

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít