Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Masážní metlička na hlavu Masážní metlička na hlavu
Známá a populární metlička na hlavu. Masáží metličkou navodíte příjemný pocit uvolnění a pohody. Účinně působí proti stresu, stavech úzkosti, podrážděnosti nebo nespavosti. Při každém použití budete mít pocit „husí kůže“, která vám navodí pocit štěstí. Metlička má dvanáct ocelových drátků, šest krátkých, šest delších, konec drátku je zakončen plastovou koncovkou pro příjemnou masáž. Dlouhé vlasy by měly být pro optimální kontakt s pokožkou hlavy volně. Pomalým otáčivým pohybem všemi směry dosáhnete intenzivního prožitku, který budete chtít stále opakovat. Masáž je účinnější a příjemnější pokud vám ji poskytuje druhá osoba. Rukojeti jsou v různých barvách, nabízíme bez možnosti výběru.
4,0 48
99

Masážní metlička na hlavu

Masážní metlička na hlavu

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Známá a populární metlička na hlavu. Masáží metličkou navodíte příjemný pocit uvolnění a pohody. Účinně působí proti stresu, stavech úzkosti, podrážděnosti nebo nespavosti. Při každém použití budete mít pocit „husí kůže“, která vám navodí pocit štěstí. Metlička má dvanáct ocelových drátků, šest krátkých, šest delších, konec drátku je zakončen plastovou koncovkou pro příjemnou masáž. 
 
Dlouhé vlasy by měly být pro optimální kontakt s pokožkou hlavy volně. Pomalým otáčivým pohybem všemi směry dosáhnete intenzivního prožitku, který budete chtít stále opakovat. Masáž je účinnější a příjemnější pokud vám ji poskytuje druhá osoba. Rukojeti jsou v různých barvách, nabízíme bez možnosti výběru.

Parametry a specifikace

Délka: 22 cm
Materiál: nerez

Katalogové číslo:

 358476
Sdílet

Hodnocení

4,0 (48 hodnocení)
95 % zákazníků doporučuje
5 recenzí

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít