Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE
Je výchozím „stavebním“ kamenem úklidového programu ProfiMATE a zabezpečíte s ním spolehlivě suché a mokré čištění podlah v domácnosti, včetně drhnutí rýžákem i stírání prachu. Set je navržen tak, abyste jej mohli účelně a ekonomicky rozšiřovat o další úklidové nářadí a pomůcky ProfiMATE, dle vlastní potřeby a dispozice vaší domácnosti.Sada obsahuje: mop s rozprašovačem, kovovou tyčí 120 cm a návlekem Universal univerzální teleskopickou tyč 74 - 124 cm smeták, nástavec smetáček s lopatkou podlahový rýžák, nástavec pružnou prachovku závěsnou lištu se 4 háčky a úchytkouMop s  rozprašovačem a návlekem Universal má kovovou teleskopickou tyč se zásobníkem na čisticí prostředky a rozprašovačem ovládaným z rukojeti.  Díky 3D kloubu se mop pohybuje volně do všech stran a lze s ním snadno vytírat podlahu i pod nábytkem a v rozích. Mop je opatřený návlekem s velcro zipem, je vhodný i pro používání se samostatně dodávanými návleky „Power“ a „Pet Expert“.Univerzální teleskopická tyč je v rámci setu určena k používání s nástavcem smetáku a můžete ji  bez omezení používat i s nástavci mopu a posuvného mopu, smetáku a podlahového rýžáku a s univerzální a pružnou prachovkou i stěrkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí pouze jedna univerzální tyč pro celou řadu samostatně dodávaných nástavců a s programem ProfiMATE tak vždy ušetříte.Nástavec smetáku s odolnými štětinami s roztřepenými konci smete z  podlah veškeré nečistoty včetně jemného prachu, používá se s univerzální teleskopickou tyčí.  Smetáček s lopatkou má odolné štětiny, které zachytí veškeré smetí včetně jemného prachu, lopatka s pružným okrajem shromážděné nečistoty snadno nabere.Nástavec podlahového rýžáku vydrhne svými pevnými štětinami veškeré nečistoty z podlah, používá se s univerzální teleskopickou tyčí. Pružná prachovka setře šetrně prach z nábytku, stěn, žaluzií, bytových dekorací apod., je opatřena speciálním oboustranným návlekem s hladkým a žinylkovým povrchem.Závěsná lišta se 4 háčky a úchytkou slouží pro přehledné a úsporné uložení setu i veškerého ostatního úklidového nářadí ProfiMATE.
4,5 4
2299

Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE

Doprava zdarma Výhodná sada
Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE

Tescoma Velký úklidový set ProfiMATE

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Je výchozím „stavebním“ kamenem úklidového programu ProfiMATE a zabezpečíte s ním spolehlivě suché a mokré čištění podlah v domácnosti, včetně drhnutí rýžákem i stírání prachu. 
 
Set je navržen tak, abyste jej mohli účelně a ekonomicky rozšiřovat o další úklidové nářadí a pomůcky ProfiMATE, dle vlastní potřeby a dispozice vaší domácnosti.
 
Sada obsahuje:
  • mop s rozprašovačem, kovovou tyčí 120 cm a návlekem Universal
  • univerzální teleskopickou tyč 74 - 124 cm
  • smeták, nástavec
  • smetáček s lopatkou
  • podlahový rýžák, nástavec
  • pružnou prachovku
  • závěsnou lištu se 4 háčky a úchytkou
 
 
Mop s  rozprašovačem a návlekem Universal má kovovou teleskopickou tyč se zásobníkem na čisticí prostředky a rozprašovačem ovládaným z rukojeti.  Díky 3D kloubu se mop pohybuje volně do všech stran a lze s ním snadno vytírat podlahu i pod nábytkem a v rozích. Mop je opatřený návlekem s velcro zipem, je vhodný i pro používání se samostatně dodávanými návleky „Power“ a „Pet Expert“.
Univerzální teleskopická tyč je v rámci setu určena k používání s nástavcem smetáku a můžete ji  bez omezení používat i s nástavci mopu a posuvného mopu, smetáku a podlahového rýžáku a s univerzální a pružnou prachovkou i stěrkou na sklo ProfiMATE. To znamená, že vám postačí pouze jedna univerzální tyč pro celou řadu samostatně dodávaných nástavců a s programem ProfiMATE tak vždy ušetříte.
Nástavec smetáku s odolnými štětinami s roztřepenými konci smete z  podlah veškeré nečistoty včetně jemného prachu, používá se s univerzální teleskopickou tyčí.  
Smetáček s lopatkou má odolné štětiny, které zachytí veškeré smetí včetně jemného prachu, lopatka s pružným okrajem shromážděné nečistoty snadno nabere.
Nástavec podlahového rýžáku vydrhne svými pevnými štětinami veškeré nečistoty z podlah, používá se s univerzální teleskopickou tyčí. 
Pružná prachovka setře šetrně prach z nábytku, stěn, žaluzií, bytových dekorací apod., je opatřena speciálním oboustranným návlekem s hladkým a žinylkovým povrchem.
Závěsná lišta se 4 háčky a úchytkou slouží pro přehledné a úsporné uložení setu i veškerého ostatního úklidového nářadí ProfiMATE.
 

Parametry a specifikace

Barva: zelená
Hmotnost: 2,02 kg
Materiál: plast, kov
Počet kusů v sadě: 8 ks

Katalogové číslo:

 800766
Sdílet
tescoma

Hodnocení

4,5 (4 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít