Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Ultrazvuková špachtle BZ-003 Ultrazvuková špachtle BZ-003
S touto ultrazvukovou špachtlí dosáhnete při pravidelném používání vynikajících výsledků v hloubkovém čištění pleti, zlepšení kvality a pružnosti pleti. Ultrazvukový přístroj efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky a jiné nečistoty, je velmi účinný na problematickou pleť, odstraňuje mastnou pleť, eliminuje černé tečky a ucpané póry, vyrovnává barvu pleti. Ultrazvukové čištění je moderní technologií využívanou v kosmetických salónech. Ultrazvukové vlny dokonale a hloubkově vyčistí pleť a zlepší se mikrocirkulace pokožky. Blahodárně působí na jemné mimické vrásky a nerovnosti pleti. Ultrazvuk působí proti stárnutí, napíná pokožku a předchází vzniku vrásek. Používání je zcela bezpečné, maximálně šetrné a naprosto bezbolestné. Pleť bude po ošetření čistá, jemná, hladká a mladistvější. Ultrazvuková špachtle dokáže kromě důkladného vyčištění pleti i hloubkově zapracovat váš oblíbený krém nebo sérum, čímž se zvýší jeho účinek. Pokožka bude důkladně vyživená a dosáhnete srovnatelných a vynikajících výsledků jako v kosmetickém salónu. Tento kosmetický přístroj je také vhodný na oblast krku a dekoltu. Doporučuje se pro všechny typy pleti, osobám s citlivou i problematickou pokožkou. Dopřejte si profesionální péči o vaši pokožku a to v pohodlí domova. K ultrazvukové špachtli doporučujeme vysoce účinné sérum Hyaluron N-Medical 100 ml kat.č. 358378. Nabíjení: USB kabel (součást balení).
4,0 5
999

Ultrazvuková špachtle BZ-003

Ultrazvuková špachtle BZ-003

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



S touto ultrazvukovou špachtlí dosáhnete při pravidelném používání vynikajících výsledků v hloubkovém čištění pleti, zlepšení kvality a pružnosti pleti. Ultrazvukový přístroj efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky a jiné nečistoty, je velmi účinný na problematickou pleť, odstraňuje mastnou pleť, eliminuje černé tečky a ucpané póry, vyrovnává barvu pleti.
 
Ultrazvukové čištění je moderní technologií využívanou v kosmetických salónech. Ultrazvukové vlny dokonale a hloubkově vyčistí pleť a zlepší se mikrocirkulace pokožky. Blahodárně působí na jemné mimické vrásky a nerovnosti pleti. Ultrazvuk působí proti stárnutí, napíná pokožku a předchází vzniku vrásek.
 
Používání je zcela bezpečné, maximálně šetrné a naprosto bezbolestné. Pleť bude po ošetření čistá, jemná, hladká a mladistvější. Ultrazvuková špachtle dokáže kromě důkladného vyčištění pleti i hloubkově zapracovat váš oblíbený krém nebo sérum, čímž se zvýší jeho účinek. Pokožka bude důkladně vyživená a dosáhnete srovnatelných a vynikajících výsledků jako v kosmetickém salónu. Tento kosmetický přístroj je také vhodný na oblast krku a dekoltu. Doporučuje se pro všechny typy pleti, osobám s citlivou i problematickou pokožkou.
 
Dopřejte si profesionální péči o vaši pokožku a to v pohodlí domova. K ultrazvukové špachtli doporučujeme vysoce účinné sérum Hyaluron N-Medical 100 ml kat.č. 358378. Nabíjení: USB kabel (součást balení).

Parametry a specifikace

Barva: bílá
Délka: 18 cm
Hloubka: 2,4 cm
Hmotnost: 0,24 kg
Materiál: nerez + plast
Příkon: 5 W
Šířka: 5,2 cm

Katalogové číslo:

 358440
Sdílet

Hodnocení

4,0 (5 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
2 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít