Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Beurer BEU-HK35 vyhřívací dečka Blue Beurer BEU-HK35 vyhřívací dečka Blue
Úžasná, elektricky vyhřívaná dečka se skvěle hodí nejen na chladné zimní večery. Není nad to si po celém pracovním dni zalézt do předem vyhřáté postele. Hebký materiál z mikrovlákna je při kontaktu s pokožkou velmi příjemný a je zaručena jeho absolutní zdravotní nezávadnost. Tři úrovně teploty se přizpůsobí každému. Její ovládání je velmi jednoduché, a to za pomoci podsvíceného displeje. Celý elektrický kabel je plně odnímatelný, a tak je dečku možné prát v automatické pračce, což výrazně usnadní její údržbu i při každodenním používání.Úžasně jemný materiál z mikrovlákna vás nadchne. Při kontaktu s pokožkou je velmi příjemný. Navíc má certifikát Öko-Tex, který prokazuje, že je produkt vyroben pouze ze zdravotně nezávadných materiálů.Dečka dbá na vaše maximální pohodlí. Nabízí tři úrovně teploty, které si jednoduše regulujete pomocí podsvíceného ovladače. A skvělou službu udělá také turbo rychlé nahřátí. Zranění se obávat nemusíte, o vaše bezpečí se postará ochranný systém BSS a také funkce automatického vypnutí po devadesáti minutách.Vlastnosti: ochranný systém Beurer BSS 3 teploty přesná elektronická regulace teploty automatické vypnutí po 90 min. pratelný bavlněný povlak podsvětlený ovladač
0,0 0
1299

Beurer BEU-HK35 vyhřívací dečka Blue

Beurer BEU-HK35 vyhřívací dečka Blue

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Úžasná, elektricky vyhřívaná dečka se skvěle hodí nejen na chladné zimní večery. Není nad to si po celém pracovním dni zalézt do předem vyhřáté postele. Hebký materiál z mikrovlákna je při kontaktu s pokožkou velmi příjemný a je zaručena jeho absolutní zdravotní nezávadnost. Tři úrovně teploty se přizpůsobí každému. Její ovládání je velmi jednoduché, a to za pomoci podsvíceného displeje. Celý elektrický kabel je plně odnímatelný, a tak je dečku možné prát v automatické pračce, což výrazně usnadní její údržbu i při každodenním používání.
 
Úžasně jemný materiál z mikrovlákna vás nadchne. Při kontaktu s pokožkou je velmi příjemný. Navíc má certifikát Öko-Tex, který prokazuje, že je produkt vyroben pouze ze zdravotně nezávadných materiálů.
 
Dečka dbá na vaše maximální pohodlí. Nabízí tři úrovně teploty, které si jednoduše regulujete pomocí podsvíceného ovladače. A skvělou službu udělá také turbo rychlé nahřátí. Zranění se obávat nemusíte, o vaše bezpečí se postará ochranný systém BSS a také funkce automatického vypnutí po devadesáti minutách.
 
Vlastnosti:
  • ochranný systém Beurer BSS
  • 3 teploty
  • přesná elektronická regulace teploty
  • automatické vypnutí po 90 min.
  • pratelný bavlněný povlak
  • podsvětlený ovladač

Parametry a specifikace

Barva: modrá
Délka: 40 cm
Příkon: 100 W
Šířka: 30 cm

Katalogové číslo:

 691239
Sdílet
beurer

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít