Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Berlinger Haus 8dílná sada nožů ve stojanu Carbon PRO Line Berlinger Haus 8dílná sada nožů ve stojanu Carbon PRO Line
Sada nožů v otočném stojanu z nové kolekce Carbon PRO Line. Ty nejpoužívanější kuchyňské nože, nůžky a také ocílka v přehledném stojanu, který je navíc dokonalým designovým doplňkem do kuchyně. Tvrdá nerezavějící ocel zajistí dlouhou životnost. Konkrétně je celá sada nožů vyrobena z nerezové oceli typu 3CR13 Shanghai, ta má vyšší intenzitu, tvrdost a odolnost proti opotřebení nebo zlomení. Nože jsou kované z jednoho kusu oceli a jejich čepel je navíc vybroušena laserem pro maximální ostrost. Součástí sady je i ocílka na broušení, pokud je tedy potřeba, nože máte opět perfektně ostré během pár sekund. Stojan je celootočný o 360°, takže jej můžete umístit jakýmkoliv směrem a nože máte vždy po ruce přesně tak, jak vám to nejlépe vyhovuje.Sada obsahuje: nůž Santoku 17,5 cm kuchařský nůž 20 cm nůž na pečivo 20 cm univerzální 12,5 cm loupací 9 cm ocílka nůžky 360° otočný stojan
4,0 8
1395

Berlinger Haus 8dílná sada nožů ve stojanu Carbon PRO Line

Berlinger Haus 8dílná sada nožů ve stojanu Carbon PRO Line

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Sada nožů v otočném stojanu z nové kolekce Carbon PRO Line. Ty nejpoužívanější kuchyňské nože, nůžky a také ocílka v přehledném stojanu, který je navíc dokonalým designovým doplňkem do kuchyně.
 
Tvrdá nerezavějící ocel zajistí dlouhou životnost. Konkrétně je celá sada nožů vyrobena z nerezové oceli typu 3CR13 Shanghai, ta má vyšší intenzitu, tvrdost a odolnost proti opotřebení nebo zlomení. Nože jsou kované z jednoho kusu oceli a jejich čepel je navíc vybroušena laserem pro maximální ostrost.
 
Součástí sady je i ocílka na broušení, pokud je tedy potřeba, nože máte opět perfektně ostré během pár sekund. Stojan je celootočný o 360°, takže jej můžete umístit jakýmkoliv směrem a nože máte vždy po ruce přesně tak, jak vám to nejlépe vyhovuje.
 
Sada obsahuje:
  • nůž Santoku 17,5 cm
  • kuchařský nůž 20 cm
  • nůž na pečivo 20 cm
  • univerzální 12,5 cm
  • loupací 9 cm
  • ocílka
  • nůžky
  • 360° otočný stojan

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Materiál: nerez
Myčka: ano
Počet kusů v sadě: 8 ks

Katalogové číslo:

 123295
Sdílet
berlingerhaus

Hodnocení

4,0 (8 hodnocení)
87 % zákazníků doporučuje
2 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít