Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80
Profesionální, multifunkční parní čistič: vysává, čistí párou a vysušuje. Nejenže je Unico špičkový vysavač, ale je také velmi výkonným parním čističem. Stačí jediný tah a síla parního čištění zanechá jakýkoliv povrch čistý a zbavený bakterií. Rychle, efektivně a bez chemických přípravků.Unico je spolehlivý parťák proti alergiím navržený k nejúčinnějšímu zachycování částic prachu. Stejně efektivně zachycuje i pyl, čímž předchází sezónním alergiím. HEPA filtr spolu s 5 fázovou filtrací vrací dokonale očištěný vzduch zpět do domácnosti. Unico má integrovaný parní bojler, který průběžně generuje páru. Nejenže tímto ušetříte peníze za chemické prostředky, ale úklid provedete hygienicky a citlivě k životnímu prostředí. Parní čističe Unico prokázaly v testech od nezávislých laboratoří, že účinně eliminují až 99,99 % nejčastějších bakterií a virů.Inovativní kartáč Multibrush zvládne vše - vysávání, čištění párou a vysoušení. Jediné kliknutí nastaví pozici kartáče v závislosti na čištěném povrchu a jeho funkci. Nemusíte vkládat textilní návleky k parnímu čištění nebo vysoušení. Kartáč má jemné štětinky, které nepoškrábají citlivé plochy a gumové vložky pro čištění a vysoušení náročných povrchů. Unico MCV80_Total Clean & Turbo nabízí širokou škálu příslušenství, které Vám pomůže vyčistit úplně celý domov s jedním přístrojem.Přístroj má 3 automatické programy, pomocí kterých zvládne důkladný úklid úplně každý. Stačí zvolit odpovídající program a ten se o všechno postará sám, ať už se jedná o správnou kalibraci parního či sacího výkonu nebo kombinaci obou funkcí. Dále je Unico vybaven automatickým doplňováním vody, díky kterému stačí vodu průběžně dolít bez nutnosti zastavení činnosti. Díky praktické prodloužené rukojeti se při manipulaci přístrojem nebudete muset ohýbat, což vám umožní volný pohyb do všech stran. Připevněte si speciální držák k rukojeti a mějte veškeré příslušenství ihned po ruce.Unico MCV85_Total Clean&Turbo byl navržen a sestaven v Itálii. Každému kroku byla věnována důkladná péče a pozornost, které zajišťují kvalitu výsledného produktu.
0,0 0
18290

Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80

Sleva -27% Doprava zdarma
Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80 Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80

Polti Multifunkční parní vysavač UNICO MCV80

Původně: 24 999 Kč | Sleva: 6 709 Kč 18 290 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 18 290 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pátek 26. 04. 2024
Nákupem získáte 162 Pohoďáčků

Popis



Profesionální, multifunkční parní čistič: vysává, čistí párou a vysušuje. Nejenže je Unico špičkový vysavač, ale je také velmi výkonným parním čističem. Stačí jediný tah a síla parního čištění zanechá jakýkoliv povrch čistý a zbavený bakterií. Rychle, efektivně a bez chemických přípravků.
 
Unico je spolehlivý parťák proti alergiím navržený k nejúčinnějšímu zachycování částic prachu. Stejně efektivně zachycuje i pyl, čímž předchází sezónním alergiím. HEPA filtr spolu s 5 fázovou filtrací vrací dokonale očištěný vzduch zpět do domácnosti. Unico má integrovaný parní bojler, který průběžně generuje páru. Nejenže tímto ušetříte peníze za chemické prostředky, ale úklid provedete hygienicky a citlivě k životnímu prostředí. Parní čističe Unico prokázaly v testech od nezávislých laboratoří, že účinně eliminují až 99,99 % nejčastějších bakterií a virů.
 
Inovativní kartáč Multibrush zvládne vše - vysávání, čištění párou a vysoušení. Jediné kliknutí nastaví pozici kartáče v závislosti na čištěném povrchu a jeho funkci. Nemusíte vkládat textilní návleky k parnímu čištění nebo vysoušení. Kartáč má jemné štětinky, které nepoškrábají citlivé plochy a gumové vložky pro čištění a vysoušení náročných povrchů. Unico MCV80_Total Clean & Turbo nabízí širokou škálu příslušenství, které Vám pomůže vyčistit úplně celý domov s jedním přístrojem.
 
Přístroj má 3 automatické programy, pomocí kterých zvládne důkladný úklid úplně každý. Stačí zvolit odpovídající program a ten se o všechno postará sám, ať už se jedná o správnou kalibraci parního či sacího výkonu nebo kombinaci obou funkcí. Dále je Unico vybaven automatickým doplňováním vody, díky kterému stačí vodu průběžně dolít bez nutnosti zastavení činnosti. Díky praktické prodloužené rukojeti se při manipulaci přístrojem nebudete muset ohýbat, což vám umožní volný pohyb do všech stran. Připevněte si speciální držák k rukojeti a mějte veškeré příslušenství ihned po ruce.
 
Unico MCV85_Total Clean&Turbo byl navržen a sestaven v Itálii. Každému kroku byla věnována důkladná péče a pozornost, které zajišťují kvalitu výsledného produktu.
 

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Délka přívodního kabelu: 9 m
Hloubka: 51 cm
Hmotnost: 10 kg
Materiál: plast
Objem sáčku/nádoby: 0,8 l
Příkon: 2200 W
Šířka: 26 cm
Výška: 45 cm

Katalogové číslo:

 120302
Sdílet
polti

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt má 1 dotaz

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít