Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Sixtol Schůdky hliníkové skládací ALU STEPS 3, 3 stupně Sixtol Schůdky hliníkové skládací ALU STEPS 3, 3 stupně
ALU STEPS 3 jsou robustní hliníkové schůdky, které jsou nezbytným pomocníkem v domácnosti, na zahradě nebo v dílně. Unikátní patentované schůdky se 6letou zárukou SIXTOL SIX® pro domácí i náročnější použití. Kvalitní, pevné a stabilní schůdky se snadno rozkládají a poskytují pocit bezpečí i stability při práci ve výškách. Patentované schůdky SIXTOL jsou vyrobené z kvalitního hliníku a odolného ABS plastu. Neobyčejně stabilní schůdky jsou zakončené velmi odolnou plastovou ABS platformou. Ta je navržená tak, že unese až 120 kg. Po složení není třeba schůdky nikde opírat či věšet, díky důmyslně navrženým nohám schůdky stojí sami o sobě kdekoliv, kam je postavíte. Vlastnosti: velmi lehké a snadno přenositelné patentovaný a bezpečnější mechanismus pantů protiskluzové nožičky vyrobené dle EU norem, certifikace: EN 131Technické parametry: počet stupňů: 3 velikost profilu: 20 x 40 mm rozměr vrchní plošiny: 30 x 26 cm rozměry ve složeném stavu: 42,5 x 110 x 11 cm rozměry v rozloženém stavu: 42,5 x 103,5 x 63,5 cm nejvyšší schůdek: 59 cm pracovní výška: 209 cm  (max. výška, ve které lze bezpečně i stabilně pracovat na schůdcích)
4,5 1
1049

Sixtol Schůdky hliníkové skládací ALU STEPS 3, 3 stupně

Sixtol Schůdky hliníkové skládací ALU STEPS 3, 3 stupně

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



ALU STEPS 3 jsou robustní hliníkové schůdky, které jsou nezbytným pomocníkem v domácnosti, na zahradě nebo v dílně. Unikátní patentované schůdky se 6letou zárukou SIXTOL SIX® pro domácí i náročnější použití. Kvalitní, pevné a stabilní schůdky se snadno rozkládají a poskytují pocit bezpečí i stability při práci ve výškách.
 
Patentované schůdky SIXTOL jsou vyrobené z kvalitního hliníku a odolného ABS plastu. Neobyčejně stabilní schůdky jsou zakončené velmi odolnou plastovou ABS platformou. Ta je navržená tak, že unese až 120 kg. Po složení není třeba schůdky nikde opírat či věšet, díky důmyslně navrženým nohám schůdky stojí sami o sobě kdekoliv, kam je postavíte.
 
Vlastnosti:
  • velmi lehké a snadno přenositelné
  • patentovaný a bezpečnější mechanismus pantů
  • protiskluzové nožičky
  • vyrobené dle EU norem, certifikace: EN 131
 
Technické parametry:
  • počet stupňů: 3
  • velikost profilu: 20 x 40 mm
  • rozměr vrchní plošiny: 30 x 26 cm
  • rozměry ve složeném stavu: 42,5 x 110 x 11 cm
  • rozměry v rozloženém stavu: 42,5 x 103,5 x 63,5 cm
  • nejvyšší schůdek: 59 cm
  • pracovní výška: 209 cm  (max. výška, ve které lze bezpečně i stabilně pracovat na schůdcích)

Parametry a specifikace

Barva: červená
Hmotnost: 2,9 kg
Materiál: plast + hliník
Nosnost: 120 kg

Katalogové číslo:

 694273
Sdílet
sixtol

Hodnocení

4,5 (1 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít