Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny DELLA CASA Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny  DELLA CASA
Představujeme unikátní odšťavňovač, který je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu domácích ovocných a zeleninových sirupů, přírodních ovocných šťáv, želé a džemů v běžném kuchyňském nerezovém nádobí, to znamená hrncích a kastrolech s poklicí o průměru 24 cm.Se soupravou pro odšťavňování DELLA CASA nemusíte kupovat speciální odšťavňovací hrnec, ale jednoduše použijete běžný nerezový hrnec nebo kastrol s poklicí o průměru 24 cm. Jeden z těch, které už doma máte a pravidelně používáte. V soupravě DELLA CASA můžete najednou odšťavnit až 1 kg čerstvého nebo mraženého ovoce či zeleniny.Pro odšťavňování v soupravě DELLA CASA se výborně hodí jahody, rybíz, angrešt, maliny, borůvky, černý bez, brusinky, hroznové víno, jablka, hrušky, višně, třešně, meruňky, švestky, broskve, dýně, rebarbora apod., ze kterých l v parním odšťavňovači snadno připravíte domácí ovocné a zeleninové sirupy. Souprava pro odšťavňování DELLA CASA je opatřena kvalitní silikonovou hadičkou s uzávěrem pro pohodlné stáčení připravených sirupů a šťáv do lahví. A nejen to: kromě slazených sirupů je vynikající i pro přípravu domácích ovocných a zeleninových šťáv s minimálním množstvím cukru nebo zcela bez cukru z přírodních ovocných šťáv snadno připravíte domácí ovocná a zeleninová želé a džemy hotové sirupy, šťávy, želé a džemy uchovávejte v lahvích s klipem DELLA CASA a v zavařovacích sklenicích DELLA CASA.  Použitým materiálem je prvotřídní odolný plast a žáruvzdorný silikon, výrobek je vhodný do myčky a poskytneme vám na něj nadstandardní záruku 3 roky.
4,5 6
899

Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny DELLA CASA

Sleva -16%
Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny  DELLA CASA Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny  DELLA CASA Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny  DELLA CASA

Tescoma Sada pro odšťavňování ovoce a zeleniny DELLA CASA

6 hodnocení
Původně: 1 069 Kč | Sleva: 170 Kč 899 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 879 Kč
Dostupnost: Skladem 6 ks a více
U vás: úterý 23. 04. 2024
Nákupem získáte 14 Pohoďáčků

Popis



Představujeme unikátní odšťavňovač, který je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu domácích ovocných a zeleninových sirupů, přírodních ovocných šťáv, želé a džemů v běžném kuchyňském nerezovém nádobí, to znamená hrncích a kastrolech s poklicí o průměru 24 cm.
 
Se soupravou pro odšťavňování DELLA CASA nemusíte kupovat speciální odšťavňovací hrnec, ale jednoduše použijete běžný nerezový hrnec nebo kastrol s poklicí o průměru 24 cm. Jeden z těch, které už doma máte a pravidelně používáte. V soupravě DELLA CASA můžete najednou odšťavnit až 1 kg čerstvého nebo mraženého ovoce či zeleniny.
 
Pro odšťavňování v soupravě DELLA CASA se výborně hodí jahody, rybíz, angrešt, maliny, borůvky, černý bez, brusinky, hroznové víno, jablka, hrušky, višně, třešně, meruňky, švestky, broskve, dýně, rebarbora apod., ze kterých l v parním odšťavňovači snadno připravíte domácí ovocné a zeleninové sirupy. 
 
Souprava pro odšťavňování DELLA CASA je opatřena kvalitní silikonovou hadičkou s uzávěrem pro pohodlné stáčení připravených sirupů a šťáv do lahví. A nejen to:
  • kromě slazených sirupů je vynikající i pro přípravu domácích ovocných a zeleninových šťáv s minimálním množstvím cukru nebo zcela bez cukru
  • z přírodních ovocných šťáv snadno připravíte domácí ovocná a zeleninová želé a džemy
  • hotové sirupy, šťávy, želé a džemy uchovávejte v lahvích s klipem DELLA CASA a v zavařovacích sklenicích DELLA CASA.  
     
Použitým materiálem je prvotřídní odolný plast a žáruvzdorný silikon, výrobek je vhodný do myčky a poskytneme vám na něj nadstandardní záruku 3 roky.

Parametry a specifikace

Barva: bílá
Hmotnost: 0,58 kg
Materiál: plast
Myčka: ano
Průměr: 27,5 cm
Výška: 16 cm

Katalogové číslo:

 122712
Sdílet
tescoma

Hodnocení

4,5 (6 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
2 recenze

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít