Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Hyaluron N-Medical sérum, 100 ml Hyaluron N-Medical sérum, 100 ml
Hyaluron N-Medical sérum je vysoce účinné sérum vytvořené zejména pro profesionály v kosmetických salónech a na kosmetických klinikách, ale i pro domácí použití. DÁREK - při nákupu toho produktu získáte NAVÍC náušnice Swarovski. Náušnice jsou povrchově upravené rhodiem pro dokonalý lesk a hypoalergenní efekt.Hloubkově regeneruje a rehydratuje vysušenou pleť a pokožku. Vzhledem ke svému složení, zejména díky hydropeptidům, zasahuje na několika tkáňových úrovních a mimo hloubkové regenerace pokožky zvládne i jemnou korekci vrásek a lifting obličeje. Je vhodné pro každodenní použití. Toto extra velké balení 100 ml vám vystačí až na tři čtvrtě roku. Sérum je složené z velmi účinných anti-aging složek, které jsou vybrány tak, aby se jednotlivé komponenty podporovaly a doplňovaly. Velmi pečlivý výběr účinných látek pocítíte na vlastní kůži již po několika použití. Výsledkem bude vyhlazení jemných vrásek, lifting obličeje a povrchová i hloubková rehydratace. Bio-sérum se vyrábí za nejpřísnějších hygienických a technologických podmínkách v České republice a je kontrolováno v laboratořích, aby splnilo ta nejpřísnější kritéria. Sérum je bez alkoholu, syntetické parfemace, silikonů a syntetických barviv. Je vyráběno šetrnou metodou (za studena). Originální a jedinečná kombinace látek:Matrixyl - je látka na bázi unikátních peptidů. Tyto upravené peptidy jsou nosiči informací pro přestavbu a opravu kůže a dokáží zmenšit jemné vrásky až o 44,9 % za 2 měsíce a zároveň zvýšit elasticitu a tonus pokožky o 20 %. Matrixyl aktivuje mezibuněčnou hmotu, pokožka se tak stává hutnější a hydratovaná a krásná. Biosacharidová guma – aktivní látka s okamžitým i dlouhodobým hydratačním účinkem. Je získávána biotechnologickým procesem fermentace kukuřice nebo sóji, hydratuje a uklidňuje pokožku. Dodává pokožce hladkost a jemnost tím, že v nejvrchnější vrstvě vytvoří jemný film, který pokožku rehydratuje. Zvyšuje úroveň hydratace až o 79 % v nejvrchnější vrstvě. Kyselina hyaluronová – kombinace dvou druhů kyseliny hyaluronové. Nízkomolekulární, která proniká hlouběji do pokožky, kde na sebe váže vodu a tím rehydratuje hlubší vrstvy pokožky. Vysokomolekulární, která zůstává na povrchu pokožky a zajišťuje povrchovou hydrataci. Allantoin – regeneruje pokožku, zvyšuje její hydrataci. Mimo kosmetický průmysl se hojně využívá pro své schopnosti I v očních kapkách, tedy tam, kde je potřeba ošetřit sliznice a zvýšit hydrataci tkání. Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate – hydropeptidová látka (neuropeptid), bezpečnější než botulotoxin. Zabraňuje vzniku jemných mimických vrásek na obličeji, tím, že zabraňuje průniku sodíku do jemných mimických svalů. Použití: na čistou pleť obličeje a dekoltu naneste malé množství séra a jemně krouživými pohyby vmasírujte. Nejúčinnější je provádět masáž při pokojové teplotě 22-25 °C, při které je pokožka otevřená a relaxovaná. Po absorbování můžete použít krém nebo make-up. Ideálně používejte ráno i večer.
0,0 0
1878

Hyaluron N-Medical sérum, 100 ml

Doprava zdarma
Hyaluron N-Medical sérum, 100 ml

Hyaluron N-Medical sérum, 100 ml

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Hyaluron N-Medical sérum je vysoce účinné sérum vytvořené zejména pro profesionály v kosmetických salónech a na kosmetických klinikách, ale i pro domácí použití.
 
DÁREK - při nákupu toho produktu získáte NAVÍC náušnice Swarovski. Náušnice jsou povrchově upravené rhodiem pro dokonalý lesk a hypoalergenní efekt.
 
Hloubkově regeneruje a rehydratuje vysušenou pleť a pokožku. Vzhledem ke svému složení, zejména díky hydropeptidům, zasahuje na několika tkáňových úrovních a mimo hloubkové regenerace pokožky zvládne i jemnou korekci vrásek a lifting obličeje.
 
Je vhodné pro každodenní použití. Toto extra velké balení 100 ml vám vystačí až na tři čtvrtě roku. Sérum je složené z velmi účinných anti-aging složek, které jsou vybrány tak, aby se jednotlivé komponenty podporovaly a doplňovaly. Velmi pečlivý výběr účinných látek pocítíte na vlastní kůži již po několika použití. Výsledkem bude vyhlazení jemných vrásek, lifting obličeje a povrchová i hloubková rehydratace. Bio-sérum se vyrábí za nejpřísnějších hygienických a technologických podmínkách v České republice a je kontrolováno v laboratořích, aby splnilo ta nejpřísnější kritéria.
 
Sérum je bez alkoholu, syntetické parfemace, silikonů a syntetických barviv. Je vyráběno šetrnou metodou (za studena). Originální a jedinečná kombinace látek:
 
Matrixyl - je látka na bázi unikátních peptidů. Tyto upravené peptidy jsou nosiči informací pro přestavbu a opravu kůže a dokáží zmenšit jemné vrásky až o 44,9 % za 2 měsíce a zároveň zvýšit elasticitu a tonus pokožky o 20 %. Matrixyl aktivuje mezibuněčnou hmotu, pokožka se tak stává hutnější a hydratovaná a krásná.
 
Biosacharidová guma – aktivní látka s okamžitým i dlouhodobým hydratačním účinkem. Je získávána biotechnologickým procesem fermentace kukuřice nebo sóji, hydratuje a uklidňuje pokožku. Dodává pokožce hladkost a jemnost tím, že v nejvrchnější vrstvě vytvoří jemný film, který pokožku rehydratuje. Zvyšuje úroveň hydratace až o 79 % v nejvrchnější vrstvě.
 
Kyselina hyaluronová – kombinace dvou druhů kyseliny hyaluronové. Nízkomolekulární, která proniká hlouběji do pokožky, kde na sebe váže vodu a tím rehydratuje hlubší vrstvy pokožky. Vysokomolekulární, která zůstává na povrchu pokožky a zajišťuje povrchovou hydrataci.
 
Allantoin – regeneruje pokožku, zvyšuje její hydrataci. Mimo kosmetický průmysl se hojně využívá pro své schopnosti I v očních kapkách, tedy tam, kde je potřeba ošetřit sliznice a zvýšit hydrataci tkání.
 
Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate – hydropeptidová látka (neuropeptid), bezpečnější než botulotoxin. Zabraňuje vzniku jemných mimických vrásek na obličeji, tím, že zabraňuje průniku sodíku do jemných mimických svalů.
 
Použití: na čistou pleť obličeje a dekoltu naneste malé množství séra a jemně krouživými pohyby vmasírujte. Nejúčinnější je provádět masáž při pokojové teplotě 22-25 °C, při které je pokožka otevřená a relaxovaná. Po absorbování můžete použít krém nebo make-up. Ideálně používejte ráno i večer.

Parametry a specifikace

Objem: 100 ml

Katalogové číslo:

 358378
Sdílet

Hodnocení

Tento produkt nemá žádné hodnocení

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít