Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m
Tato úžasná zahradní hadice se prodlouží až o 3násobek své původní délky a po použití se opět rychle srmšťuje na původní délku. Využívá praktické natahovací konstrukce, díky které se roztáhne až na 15 metrů. Disponuje zaručeně těsnícími armaturami, čímž zajišťuje vodotěsné propojení.Zahradní hadice Hozelock jsou pružné a zacházení s nimi je snadné. Jsou dokonalým řešením pro každý typ zahrady, splňující jakékoliv zavlažovací potřeby.Renomovaná bristská společnost Hozelock  má více než půl století zkušeností v oboru a je světovou jedničkou. Systém Hozelock nabízí řešení závlahy pro každou zahradu. Výhody: systém kompaktibilní s výrobky Hozelock kvalitní dokonale těsnící spojení vysoce elastické jádro odolná vrchní vrstva z tkaného polyesteru odolného vůči UV záření vnitřní část z přírodního kaučuku zajišťuje flexibilitu včetně připojení všech přípojek
5,0 2
649

Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m

Výprodej
Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m

Hozelock Rozpínací zahradní hadice, 15 m

Dostupnost: Vyprodáno

Popis



Tato úžasná zahradní hadice se prodlouží až o 3násobek své původní délky a po použití se opět rychle srmšťuje na původní délku. Využívá praktické natahovací konstrukce, díky které se roztáhne až na 15 metrů. Disponuje zaručeně těsnícími armaturami, čímž zajišťuje vodotěsné propojení.
 
Zahradní hadice Hozelock jsou pružné a zacházení s nimi je snadné. Jsou dokonalým řešením pro každý typ zahrady, splňující jakékoliv zavlažovací potřeby.
 
Renomovaná bristská společnost Hozelock  má více než půl století zkušeností v oboru a je světovou jedničkou. Systém Hozelock nabízí řešení závlahy pro každou zahradu.
 
Výhody:
  • systém kompaktibilní s výrobky Hozelock
  • kvalitní dokonale těsnící spojení
  • vysoce elastické jádro
  • odolná vrchní vrstva z tkaného polyesteru odolného vůči UV záření
  • vnitřní část z přírodního kaučuku zajišťuje flexibilitu
  • včetně připojení všech přípojek

Parametry a specifikace

Barva: žlutá
Délka: 1500 cm
Materiál: 100% polyester

Katalogové číslo:

 683836
Sdílet
hozelock

Hodnocení

5,0 (2 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
1 recenze

Dotazy

Tento produkt má 4 dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít