Principy a ochrana soukromí na 4home.cz

4home.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit nebo kdykoliv vypnout v Nastavení soukromí

Tescoma Set na mytí nádobí PURO Tescoma Set na mytí nádobí PURO
Je součástí ucelené designové linie PURO zaměřené na přehledné uspořádání a snadné používání mycích potřeb a prostředků v blízkosti dřezu.Set na mytí nádobí PURO zahrnuje:Dávkovač saponátu PURO 400 mlZásobník na houbovou utěrku a houbičku PUROOdkládací misku PURODávkovač o objemu 400 ml pojme dostatečné množství saponátu pro každodenní mytí bez nutnosti častého doplňování. Má prostorné a pohodlné tlačítko s dostatečně dlouhou tryskou pro přesné dávkování, plnění dávkovače je snadné. Díky průzoru v nádobě můžete množství zbývající náplně průběžně kontrolovat a včas doplnit.Zásobník slouží pro přehledné a zároveň hygienické odkládání houbových utěrek a houbiček na nádobí. Má vyjímatelnou odkapávací vložku, která urychluje schnutí a usnadňuje čištění zásobníku.  Pro dokonalé proschnutí se utěrka i houbička vkládají do zásobníku ve vertikální poloze. Dno zásobníku má protiskluzovou ochranu.Odkládací miska s protiskluzovou úpravou dna umožňuje přehledné odkládání dávkovače a zásobníku v blízkosti dřezu a s maximální úsporou místa. Pro odvod vlhkosti zpod uloženého dávkovače a zásobníku má miska profilované dno.
4,5 74
389

Tescoma Set na mytí nádobí PURO

Sleva -22%
Tescoma Set na mytí nádobí PURO Tescoma Set na mytí nádobí PURO Tescoma Set na mytí nádobí PURO

Tescoma Set na mytí nádobí PURO

74 hodnocení
Původně: 499 Kč | Sleva: 110 Kč 389 Kč  včetně DPH
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 389 Kč
Dostupnost: Skladem
U vás: pondělí 22. 04. 2024
Nákupem získáte 8 Pohoďáčků

Popis



Je součástí ucelené designové linie PURO zaměřené na přehledné uspořádání a snadné používání mycích potřeb a prostředků v blízkosti dřezu.
 
Set na mytí nádobí PURO zahrnuje:
Dávkovač saponátu PURO 400 ml
Zásobník na houbovou utěrku a houbičku PURO
Odkládací misku PURO
 
 
Dávkovač o objemu 400 ml pojme dostatečné množství saponátu pro každodenní mytí bez nutnosti častého doplňování. Má prostorné a pohodlné tlačítko s dostatečně dlouhou tryskou pro přesné dávkování, plnění dávkovače je snadné. Díky průzoru v nádobě můžete množství zbývající náplně průběžně kontrolovat a včas doplnit.
 
Zásobník slouží pro přehledné a zároveň hygienické odkládání houbových utěrek a houbiček na nádobí. Má vyjímatelnou odkapávací vložku, která urychluje schnutí a usnadňuje čištění zásobníku.  Pro dokonalé proschnutí se utěrka i houbička vkládají do zásobníku ve vertikální poloze. Dno zásobníku má protiskluzovou ochranu.
 
Odkládací miska s protiskluzovou úpravou dna umožňuje přehledné odkládání dávkovače a zásobníku v blízkosti dřezu a s maximální úsporou místa. Pro odvod vlhkosti zpod uloženého dávkovače a zásobníku má miska profilované dno.

Parametry a specifikace

Barva: šedá
Hloubka: 8,5 cm
Hmotnost: 0,32 kg
Materiál: plast
Šířka: 20 cm
Výška: 17 cm

Katalogové číslo:

 123262
Sdílet
tescoma

Hodnocení

4,5 (74 hodnocení)
100 % zákazníků doporučuje
10 recenzí

Dotazy

Tento produkt nemá žádné dotazy

Chci se zeptat

Uživatelské hodnocení

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů pro obchodní a marketingové účely společnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechte si ujít novinky a speciální nabídky.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a o všem se dozvíte jako první.

Váš názor nás zajímá!

Zavřít